*Alexx* -> RE: zelenkasta stolica kod dojenih beba (29.12.2009 9:09:22)
|
Olja, pogledaj temu Kako povećati količinu mleka KLIK, tu se pisalo svašta. U principu, ako ti je beba zadovoljna između podoja (ne plače), onda je sve OK. Znam, ti se pitaš kako da znaš da je beba zadovoljna... Sve ti je novo, sećam se samo koliko sam ja bila sluđena... Moj savet je da ne izmlazaš pola sata pre nego što ćeš da daš bebi, već kad ona završi sa sisanjem, ti onda prioni na pumpu [sm=smiley1.gif]. I meni su rekli da dohranjujem, da bi nakon mesc dana, pedijatar rekao da ukidamo tu dohranu. Hm, negde smo već pisali o ovima problemima, mislim baš u toj temi koju sam dala. Imaš i ovo Koliko dugo traje podoj KLIK. Na tom delu foruma ima svašta o dojenju. Što se zelenkaste stolice tiče, moguće je da beba dobija samo ono "prvo" mleko, pošto još ne zna da sisa, nema snage, malecka je [sm=smiley1.gif]. A i ne mora ništa da znači. Samo ti prati kako se ona ponaša, pa kako je sve OK, onda nemoj da brineš. Ako sumnjaš da je gladna, ti joj daj dohranu, pa ćete videti gde ste za dve nedelje, na prvoj kontroli. Drži se, draga, mi smo uz tebe!!
|
|
|
|