Peace* -> RE: Vreca za spavanje (23.9.2014 8:30:37)
|
Dunjči, koliko vidim, ova vreća je ćebe-vreća. Ja to nisam ljubila. Nekako im se rukice izgube, ne znam da ti objasnim. Ja najviše volim klasične vrće, KLIK, čak je jedna imala i rukave, pa sam ih skinula, moji vole da su im ruke slobodne. Jorgan - isti stav kao Ana. Nismo koristili, iz istog razloga ne kupujem komplet posteljine jer je meni navlaka za jorgan višak. Imaju frotir za leto, pa imaju neku ćebad iz Ikee (ona mekana ćebad), pa imaju onu Dormeo ćebad (ne nalazim sliku, bila su plava i roza), i Marko ima vreću. Meni je Marko već dve nedelje u vreći. U stanu je zima, posebno zadnjih par dana (da, da, Ana, ovde je bogami zahladnelo). Ovo otprilike dimenzije standardnih vreća, znam da tebi ne igra zbog kajševa, ali možda nešto zaključiš iz toga - ne znam: IZVORNA PORUKA: Anoniman To je Markova vreća, veličina 1. dužina 88cm ramena širina 28cm pazuh širina 40cm noge širina 49cm Lukina je veličina 4 dužina 107cm ramena širina 32cm pazuh širina 44cm noge širina 56cm I ne znam dal si videla ovo: IZVORNA PORUKA: Tash U Mrvici šiju po narudžbi, da znaš. Jesi ti beše iz NS? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ova velika je 1060din. Debela, jorgan vreća.
|
|
|
|