Trcosava -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 7:36:29)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: ksena madre, ja M stavljam kad zaspi. ispocetka se, cim se probudi, bunila i trazila da je skinem, a sad se privikla. verovatno cu uskoro moci i da je pakujem pre nego sto zaspi. isto to smo prosli i prosle godine. a prve vrece koje smo probali su imale nogavice i uopste nam nisu odgovare. Kao i Trca, i mi uzimamo veeeelike vrece, pa ni ne oset_i da je nesto sputava. a spava mnogo mirnije nego kad se po celu noc borimo sa cebetom. Gde ste uzimale, ako ste u Srbiji uzimale? Dunjči ja sam uzimala u Imago centru. U nekom od butika. I znam da su mi bile smešno jeftine. Ooogromna, bila oko 1400 din onomad. Ovde ne znam da li sam jednu kupila. Prvu mi sestra poslala ili kupila, drugu sam možda ovde ja i ta zadnja je iz BG. Ana se toliko navikla na nju, da je jednom sa vrećom iz kreveta ustajala i u vreći dolazila do dnevne sobe (kad mi mama bila, mi spavali u dnevnoj) popne se na naš krevet i tek kad se uvali kod nas je skine [sm=jezicek.gif] Tek sad vidim ovo gore da hoćeš sa nogavicama. Ani sam i to uzimala, ovde. Imalo je i rukave, baš debelo za zimu, jer se otkrivala mnogo, a ove vreće su bez rukava i iskreno nikako nisam mogla da je uspavam u tome. Valjda je navikla na one da mlati nogama. Ali ja sam je na rukama uspavljivala jako dugo, skoro do 3 godine (greška koju ću se truditi da sipravim ovaj put[sm=jezicek.gif]). Meni su sve te sa vrećom bile nekako dovoljno široke.
|
|
|
|