RE: Vreca za spavanje (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Anoniman -> RE: Vreca za spavanje (21.10.2013 11:22:22)

madre, ja M stavljam kad zaspi. ispocetka se, cim se probudi, bunila i trazila da je skinem, a sad se privikla. verovatno cu uskoro moci i da je pakujem pre nego sto zaspi. isto to smo prosli i prosle godine. a prve vrece koje smo probali su imale nogavice i uopste nam nisu odgovare. Kao i Trca, i mi uzimamo veeeelike vrece, pa ni ne oseti da je nesto sputava. a spava mnogo mirnije nego kad se po celu noc borimo sa cebetom.

pocahontas -> RE: Vreca za spavanje (22.10.2013 1:04:25)

nije joj knap, ali nije ni prevelika, ima mozda 20ak cm lufta...valjda ce prestati, mada me tesi da kad pocnu za stalno da greju joj nece ni trebati jer kod nas u stanu bude kao u furuni, vrecu i koristimo samo za ovaj prelazni period, ali eto proletos nije bilo problema a sadaaa...ne buni se ona dok je stavljam u dzak, kontam da je ovo neka faza, skontala je kako to da uradi pa joj je sad zanimljivo...

dunja RR -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 0:59:41)

Razmišljam ... zbog Pavlika, uzela bih možda ovakvu sa nogavicama (link dole, Azra postavila), jer ne znam da li u običnu vreću, bez nogavica, može da stane ovaj položaj savijenih nogica kako mu stoje zbog Pavlika?

[img]http://www.dodaj.rs/f/1c/iY/wt9xFET/2/img20140815181142062.jpg[/img]

Koliko su široke obične vreće, da li ima prostora za ovaj položaj nogica?
IZVORNA PORUKA: Azra_

Tema će uskoro postati aktivna! [sm=smiley13.gif] Moj nema šanse da uđe u vreću. Moraće ona sa nogavicama ( http://opremazabebe.co.rs/ ). Ima li neko ovakvu? Meni samo deluje da su ovi materijali na slikama predebeli. Kod nas je i u sred zime ok temperatura, bilo bi mu prevruće u tome.

dunja RR -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 1:02:23)

IZVORNA PORUKA: ksena

madre, ja M stavljam kad zaspi. ispocetka se, cim se probudi, bunila i trazila da je skinem, a sad se privikla. verovatno cu uskoro moci i da je pakujem pre nego sto zaspi. isto to smo prosli i prosle godine. a prve vrece koje smo probali su imale nogavice i uopste nam nisu odgovare. Kao i Trca, i mi uzimamo veeeelike vrece, pa ni ne oseti da je nesto sputava. a spava mnogo mirnije nego kad se po celu noc borimo sa cebetom.

Gde ste uzimale, ako ste u Srbiji uzimale?

Sanchy -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 1:15:02)

Ja sam uzela u C&A,takodje malo vecu,bez nogavica,mislim da je bolje bez nogavica sta znam cini mi se komotnije tako,uzela sam velicinu 110 prosle godine kada je nosio 92 i bice mu dobra i ove godine ..e sad sto se sirine tice nisam sigurna ali to mozes uvek da premeris na licu mesta..inace imamo i vrecu koju smo dobili od moje sestre i koja je dole rasparana jer je njenom klincu tako vise odgovarala a i mi je tako koristimo sto mi se cini isto ok..on nema nista protiv vrece,sam je ujutru otkopca i izadje iz nje..koristimo vrece od nekog sestog meseca i mnogo je bolje jer se oni generalno ne pokrivaju tj.zbace sa sebe bilo kakvo cebence

mali_mis -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 7:32:27)

Ja sam prosle godine uzela u aksi, sad mu je vec sigurno mala, ali mozda joj dno rasecem, ako nije uzana. Ove godine, mama prica da ce probati da mu sasije.
Ako ni to ne uspe, odo i ja u c&a tamo ima bas slatkih.

Trcosava -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 7:36:29)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: ksena

madre, ja M stavljam kad zaspi. ispocetka se, cim se probudi, bunila i trazila da je skinem, a sad se privikla. verovatno cu uskoro moci i da je pakujem pre nego sto zaspi. isto to smo prosli i prosle godine. a prve vrece koje smo probali su imale nogavice i uopste nam nisu odgovare. Kao i Trca, i mi uzimamo veeeelike vrece, pa ni ne oset_i da je nesto sputava. a spava mnogo mirnije nego kad se po celu noc borimo sa cebetom.

Gde ste uzimale, ako ste u Srbiji uzimale?

Dunjči ja sam uzimala u Imago centru. U nekom od butika. I znam da su mi bile smešno jeftine. Ooogromna, bila oko 1400 din onomad. Ovde ne znam da li sam jednu kupila. Prvu mi sestra poslala ili kupila, drugu sam možda ovde ja i ta zadnja je iz BG. Ana se toliko navikla na nju, da je jednom sa vrećom iz kreveta ustajala i u vreći dolazila do dnevne sobe (kad mi mama bila, mi spavali u dnevnoj) popne se na naš krevet i tek kad se uvali kod nas je skine [sm=jezicek.gif]

Tek sad vidim ovo gore da hoćeš sa nogavicama. Ani sam i to uzimala, ovde. Imalo je i rukave, baš debelo za zimu, jer se otkrivala mnogo, a ove vreće su bez rukava i iskreno nikako nisam mogla da je uspavam u tome. Valjda je navikla na one da mlati nogama. Ali ja sam je na rukama uspavljivala jako dugo, skoro do 3 godine (greška koju ću se truditi da sipravim ovaj put[sm=jezicek.gif]). Meni su sve te sa vrećom bile nekako dovoljno široke.

vonavoj -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 7:51:15)

Dunja,pre mislim da ce odgovarati vreca bez nogavica,ali uzmi vecu,one su gore u principu sve uske,moja je nosila velicinu 110 sa godinu dana..i prosle godine sa 2 godine je istu nosila! Meni je sestra iz LIDLa donela 2kom,jednu malu i tu veliku!

vonavoj -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 8:06:00)

A tanju varijantu je imala POM POM
Imaju sigurno i deblje varijante,odlicna je! Dugo je koristila! SLobodno uzmi 20cm duzu..MOja zna sad i da hoda u njoj,sad joj je baba sasila letnju!

Trcosava -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 9:25:56)

Von ne znam za koji period joj treba. Iz Lidla su tanke - mislim da ta jedna jedina (ako sam uopšte uzela) je bila ili iz Lidla ili ih Hofera/Aldija. Ali to je uglavnom isti kvalitet.

Mala Elena -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 9:30:35)

Ja sam prvu vrecu za spavanje dobila na poklon i mnogo mi se dopala. Mekana, ljubicasta, sa aplikacijom nekih medica .[sm=smiley1.gif]
U njoj je izasla iz bolnice + nosiljka , a dosta je i sada koristimo. Nosiljku je davno prerasla a vrecica je duga, cini mi se jos pola metra duza od E.

doktorkakristal -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 9:38:04)

ja sam imala neku bas debelu Dora je vristala cim je stavim u nju,obzirom kako nemirno spava i stalno je otkrivena moracu da uzmem opet neku da probam ne znam dal da uzmem tu sa nogavicama [sm=zmeden.gif]

Didy -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 11:16:05)

Sofija i dalje spava u vreći. Ako je pokrijem, celu noć se bori i rve dok se skroz ne otkrije. Ona i leti spava u tankoj vreći, sašivenoj od plahte. Imam ih od rođenja, pa do veličine br 8 u svim debljinama. Prvo ih je sve Stefan koristio, a sad ona i stavljaću je u vreću dok god se bude otkrivala. Stefan je negde s tri i po počeo sam da se pokriva u toku noći, ali ona neće još skoro postati toliko samostalna. 

vonavoj -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 11:53:49)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Von ne znam za koji period joj treba. Iz Lidla su tanke - mislim da ta jedna jedina (ako sam uopšte uzela) je bila ili iz Lidla ili ih Hofera/Aldija. Ali to je uglavnom isti kvalitet.

ne,ne..ova iz lidla je debela bas..ako nadjem sliku,postavicu je!

Mala Elena -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 12:09:59)

Doktorka, tu sa nogavicama imam ja- Kikebu , ali ona se vodi kao cebence za kolica. Nisam je skoro stavljala u nju ali posto ima ogranicenje brzo se preraste. Bolje neku bez ali da bude duza da je lepo iznosa. [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 14:32:53)

[img]http://www.dodaj.rs/t/D/qT/10brkRVs/vreca.jpg[/img]
mocice i ove godine..110cm je..znaci 3 zime![sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 14:48:57)

A koju veličinu vreće trebamo Dunja i ja da uzmemo? Da li je br 2 prevelika? Kontam bolje da je veća i komotnija, a sad nemam pojma kolika je ta [sm=zmeden.gif]

Trcosava -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 15:18:15)

Zar to ne ide po centimetrima? Može ona da bude koliko hoćeš duga, bitno je oko rukica i oko vrata jer su neke mame se žalile da im se uvuku skroz u vreću.

Von hahaha joj izvinjavam se, kod nas je mlogo 'ladno i nama to tanko [sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 15:46:24)

pa šta znam, ja ove što sam gledala imaju neki brojevi 2,4, 6... verovatno po godinama, a to sam i mislila da li mogu celi da se zavuku u vreću ako je velika [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 15:47:07)

Haha,Trco..nije valjda toliko hladno! Ja je stavim u vrecu i jorgan!
Degu,ja sam T ovu od 110 nosila kad je imala 80cm. Samo da je gore uska!

vonavoj -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 15:49:03)

Mozes 2ku. To ces imati i za sledecu godinu..mada vecina malih je po cm..onda 92.

degu -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 16:07:26)

Hvala [sm=smiley31.gif]

Mala Elena -> RE: Vreca za spavanje (6.9.2014 16:34:41)

Degu, ako vec ne kupujes preko internet prodavnice , pogledaj odokativno, neka bude kao sto su ti vec rekli oko 110 cm. Ova moja deblja ima prostor za rukice ali nije kao na prethodnoj slici u vidu bratelica nego se gornji deo savija u stranu i kopca oko ruku. Kikebu je mnogo slatka i na lepak je pa se kaci oko bebinog struka, tako da kada smo u setnji komotno je izvadim iz kolica sa njom i ne brinem da ce vetar da je produva.[sm=bravo.gif] U toku dana sam je pre ostavljala u njoj da pajki.

New Mom -> RE: Vreca za spavanje (7.9.2014 10:36:58)

Videla sam na sajtu Kikebu da imaju vrece u 4 velicine- od 60cm do 120cm.

dunja RR -> RE: Vreca za spavanje (23.9.2014 2:16:35)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Haha,Trco..nije valjda toliko hladno! Ja je stavim u vrecu i jorgan!
Degu,ja sam T ovu od 110 nosila kad je imala 80cm. Samo da je gore uska!

Von znači prvo u vreću pa preko jorgan?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>