Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.2.2021 21:21:56
|
|
|
|
pari
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 21.2.2021 11:07:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, odlične! Poručila sam bosch štapni usisivač.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.2.2021 13:11:18
|
|
|
|
vocicana
|
Deteteu patikice za leto.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.2.2021 13:14:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
narucila jestive svecice za sestricinu i bratana, i seki sandale sto odavno gleda
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.3.2021 16:26:28
|
|
|
|
flamingos
|
Anđela je kupila suknju i duksericu.Tražismo i košuljicu,helanke,ali ne nađosmo šta joj odgovara,videćemo ovih dana da kupimo.Porasla,sve joj omalelo.Pazarismo i u Lidlu svašta nešto.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.3.2021 7:26:58
|
|
|
|
Duškić
|
Ja nakupovala majce deci. Nesto porucila.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.3.2021 9:58:10
|
|
|
|
flamingos
|
Nestalo mi povrća,pa odoh po krastavac,kupus,šargarepu itd.Ne htedoh juče da vučem.A i što bih kada mi pijaca tik uz zgradu,takoreći.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.3.2021 14:30:31
|
|
|
|
mati
|
Samo namirnice šta treba, i šta ne treba.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.3.2021 15:13:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dosta voca i povrca.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.3.2021 12:26:05
|
|
|
|
flamingos
|
Kupih sebi nike teenerku,komplet,gornji i donji deo.Detetu čarape,pa iz škole odosmo da kupi neki par helanki i košulju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.3.2021 19:37:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupila u Lidlu aparat 3u1. Konacno.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.3.2021 19:42:05
|
|
|
|
mati
|
Sanjiće, da castis! Ja te samo teram u kafance... Ja uzela meni helanke za trcanje(adidas) i koncanu bluzicu neku. I mamu sam castila farmericama.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.3.2021 14:40:21
|
|
|
|
flamingos
|
Anđela kupila patike i donji veš.Svidele joj se,a na sniženju i kupismo ih.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.3.2021 14:50:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Sanjiće, da cas_tis! Ja te samo teram u kafance... Ja uzela meni helanke za trcanje(adidas) i koncanu bluzicu neku. I mamu sam cas_tila farmericama. E pa danas mi je stigao postom lesnik krem. Posan je. Kakva fantazija
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.3.2021 15:07:22
|
|
|
|
mati
|
Sve znaš... U kafance... Ja ću samo do marketa. Moram da žurim...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.3.2021 15:26:29
|
|
|
|
Duškić
|
Mmmm lesnik krem. Ja porucih neku toaletnu vodu .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.3.2021 17:06:33
|
|
|
|
dddaca
|
Krede u boji
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.3.2021 17:09:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lekove 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.3.2021 17:15:38
|
|
|
|
mati
|
Kaaaanticu fete Namirnice u marketu, voće.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.3.2021 17:41:48
|
|
|
|
flamingos
|
Detetu u kniižari blok,olovku.Za kuću razne potrepštine,uvek mi nešto zafali.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.4.2021 23:01:01
|
|
|
|
flamingos
|
Voće,kafu,slatkiše i ajax za pločice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.4.2021 14:16:00
|
|
|
|
flamingos
|
Detetu u knjižari blok,hamer papir.Tteba joj sutra za likovno.Uplatila sam joj i knjige za peti razred.Sad da siđem do apoteke,blizu zgrade po naproksen.Nestao mi,a zaboravih da ga kupim.Ne smem da budem bez njega.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.4.2021 14:26:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Selotejp traku 😊 Otrov za pacove mama da ponese, prihranu za cvece, isto mama da ponese.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.4.2021 16:41:44
|
|
|
|
mati
|
Štitnike i znojnik za ruke... Naravno i do marketa, ali to svakako svakoga dana potrebstine za kuću.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.4.2021 18:29:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Svakodnevne potrepštine i ne računam u kupovine 😊 Nekad bar 3x idem do prodavnice.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Koje ime dati?ivancica982Koje vam je ime najlepše?Strahinja (
25%)
Nemanja (
28%)
Relja (
30%)
Bogdan (
17%)
Ukupan broj glasova: 179Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!