Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.1.2021 16:23:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana kuhinja je vrh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kao iz casopisa!Vredelo je svih 6 meseci cekati ovu lepotu! Inace, narucila sam sestri ram za naocare za rodjendan.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 14.1.2021 16:24:30 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.1.2021 17:15:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Istorijska kuhinja ali kad se setim da smo je do cigle srušili, vadili cevi... dobro smo i završili.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.1.2021 18:03:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Kupila sam Herenthal komplet noževa i duboku šerpu. Htela sam i plitku ali nisu imali u istoj boji (bila je siva plitka i crna duboka).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.1.2021 20:35:51
|
|
|
|
gagana83
|
Letnju kratku pidžamu i donji deo dugačke pidžame. Oba po 450 din na sniženju u Sinsay -u.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.2.2021 15:25:11
|
|
|
|
branki*
|
ja uzela isto deci po pidzamu,malo su skuplje 3000,ali mi se odbija na puno rata,pa ne osetim nista. inace,vise sebi ne kupujem samo cu neke patike jos i tako...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.2.2021 16:17:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Stigla mi je silikonska podloga za testo, dimenzije 50x70. Skroz je cool.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2021 20:34:47
|
|
|
|
emicaa
|
Narucila sam farbu i vichy kremu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2021 21:26:37
|
|
|
|
vocicana
|
Kupila detetu dve prelepe majice za leto, u Extra Sports radnnji, dobila sam vaucer i sebi helanke bas sam zadovoljna izborom.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2021 22:12:02
|
|
|
|
Duškić
|
Danas samo namirnice i sebi bombonjericu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2021 22:18:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Brojanicu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.2.2021 16:50:38
|
|
|
|
Duškić
|
Kaiš zetu za rodjendan. A deci neke sitnice. Baš bila do ADA Mila.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.2.2021 19:22:06
|
|
|
|
nata11
|
Sta nisam. 7 u mesecu a ja skoro potrosila platu. Sada sedim i jedem se.
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.2.2021 11:28:54
|
|
|
|
Duškić
|
Nesto od sitnica deci. Pa sad dezinfekcija i neka grickaju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.2.2021 7:00:23
|
|
|
|
Duškić
|
E, ja danas idem u kupovinu bebecih stvari. Postala sam tetka pa idem da kupim nesto lepo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.2.2021 14:57:14
|
|
|
|
branki*
|
Iz avona nakit i toaletnu vodu.siny duboke cipele na popustu duplo i za kucu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.2.2021 11:28:29
|
|
|
|
dunja RR
|
E pa da se upd_ate-ujem! Što se ovog mantila tiče (morala sam da citiram sliku, izvinjavam se), dok je došlo vreme da ga obučem, tj. prošle godine, do tada mi je stajao u ormaru, i ova kao neka eko koža, se pocepala na ramenu. Znači bez nošenja, nego eto, proisto je totalno bzv materijal. Izgleda na oko lepo, ali očigledno je loš kvalitet, tako da sam ga jesenas odnela kod moje krojačice, i kupila krupni crni somot, da mi zameni ovu eko kožu komplet. I konačno me juče zvala da je završila, i mogu vam reći da sa somotom izgleda 100 puta bolje, a da ne pričam da je 1.000 puta udobniji. Ispade na kraju i bolje od originala. Sada znam da ništa više od eko kože ne uzimam, nikad. Posebno ne u Vogeli-ju, čije stvari stvarno volim, ali eto, ovo im je baš kiks. IZVORNA PORUKA: dunja RR Kupila mantil, fenomenalno stoji i super je urađen, zadovoljna sam. Na akciji je trenutno.
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.2.2021 11:35:15 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.2.2021 12:08:20
|
|
|
|
emicaa
|
Dunja mnogo mi se svidja,slikaj ga sad bas me zanima kako izgleda Ja sam narucila dvoje farmerice za sebe,vidjecu kad ce stici
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.2.2021 23:16:12
|
|
|
|
vocicana
|
ta, ali sutra moram, pokloncice za dva decaka, propustila sam rodjendane, zbog korone, sada moram da se ispravim.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.2.2021 7:30:12
|
|
|
|
Duškić
|
I meni je bas lep ovaj kaput Dunja, sad bas gledam, boja mi se bas svidja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.2.2021 14:53:04
|
|
|
|
branki*
|
stolnjak za rucavanje za svaki dan u jednom diskontu za smesne pare,mada nije nam ni trebao i sitnice za kucu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.2.2021 8:52:39
|
|
|
|
Duškić
|
Ja juče kupila mm čarape one medicinske 12 pari 750 din. Kupila u prolazu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.2.2021 17:00:36
|
|
|
|
flamingos
|
Potrepštine za kuću.Uvek nešto nedistaje.Ovog puta-kukuruzno brašno,domaća jaja poručio mm jednom čoveku i doneo nam.Detetu slatkiše.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.2.2021 14:35:07
|
|
|
|
flamingos
|
Kivi,dete poželelo da jede kad dođe iz škole.Margarin,mleko,praviću nešto slatko ovih dana,pa da imam u kući.Jaja domaća imam,mm poručio jednom čovelu od koga stalno kupujemo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.2.2021 18:45:39
|
|
|
|
Duškić
|
Svasta za kucu i za decu. Narucila i neke carape da mi stignu. Iz Akse isto online porucih neke stvari.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.2.2021 17:39:14
|
|
|
|
Duškić
|
Posetili kineze, deca kupila razne gluposti .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Emina za devojcicupisuljicaDa (
51%)
Ne (
49%)
Ukupan broj glasova: 104Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!