Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.11.2020 23:12:04
|
|
|
|
emicaa
|
Dori dugu jaknu,dvoje helanke i dva dzempera,kapu i rukavice.Davidu bokserice,dvije trenerke i cetvore hlace.Sebi samo donji ves 😕
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.11.2020 9:20:06
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mi smo juce deci svasta nakupovali - patofne, trenerke, kape, donji ves... Taman kad sam htela nesto za sebe, J je poceo da place posto je taman bilo vreme da spava. I cao. 🙃
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.11.2020 10:19:11
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Perece, one tvrde.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.11.2020 14:47:31
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Dori dugu jaknu,dvoje helanke i dva dzempera,kapu i rukavice.Davidu bokserice,dvije trenerke i cetvore hlace.Sebi samo donji ves 😕 Ali kakav veš,da ti se obraduje muž 🤣🤣
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.11.2020 16:39:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam ovih dana svašta nakupovala od odeće deci online, što iz Engleske, što odavde, iz Minotija i Boe. I Savi nepromočicve čizme, to smo u Skečersu, morao je da proba. Sve smo uzeli na debelom sniženju. Jurim još danas online, dok traju popusti za ovaj crni petak, za M neke ok čizmice, ne bih nešto preskupe, imate li neku preporuku? Hljiadu stranica iskače, pitam čije su čizmice, kažu Vijentam.
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.11.2020 16:44:06 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.11.2020 17:39:05
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi ves ko ves 🤣 on bi se obradovao i kad ga ne bih nosila 🙈
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.12.2020 19:53:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Malopre stigao
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.12.2020 20:20:23
|
|
|
|
branki*
|
WOW,ANA,kakav ti ovo svemirski brod cestitam!!! ja upravo narucila mikser sa posudom,imam stari obicni,super me sluzi,ali kad pravim velike torte za slavu i rodjendane ,pa treba da se muti 100 godina,,poludim.zato mi je trebao sa posudom.obicni.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.12.2020 21:06:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, da znaš da je svemirski brod Gledam i divim se, mnogo je lep i ima razne dodatke. Ja dok prostudiram silna uputstva što imam od svih uređaja ima da poludim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.12.2020 21:11:26
|
|
|
|
milicicak
|
Ana, ne vidim na slici, koji si uzela?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.12.2020 21:15:03
|
|
|
|
Duškić
|
Koliko kosta ovaj tvoj "svemirac" ?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.12.2020 21:32:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je juce stigao paketic iz ikee: silikonske podloge, stalak za noževe i "tapete" za fioke. Konacno.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 1.12.2020 21:48:13 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.12.2020 21:49:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ana, ne vidim na slici, koji si uzela? Mili, model MUM5XW40, ti beše imaš isto neki mum model? Na black friday popustu 33 hiljade
< Poruku je uredio Ana RR -- 1.12.2020 21:50:03 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2020 7:57:05
|
|
|
|
milicicak
|
Ana, super je cena! Baš si dobro prošla. Nemam Mum, imam multipraktik. Na kraju smo odlučili da mi je MUM ipak preglomazan i ima delova koje nikad neću koristiti. Trebalo bi da dokupim još mlin i rezače za žilijen ali nikako da se nakanim...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2020 8:43:57
|
|
|
|
jess021
|
Wow Ana!!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2020 10:58:38
|
|
|
|
pari
|
Super je Ana! Ja uzela termo čarape preko Budi human fondacije :)Juče kapu, koja mi je mala :)
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2020 11:05:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Mili, baš dugo čekam da bude na nekom popustu i mm je pratio poručio čim je video. Danas planiram da mesim testo za štrudlu u njemu :D
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2020 11:19:01
|
|
|
|
milicicak
|
Ana, i u ovom mom multipraktiku može da se mesi testo i mute jaja al ja sam konzerva, dok ne oset_im pod rukom meni se ne važi zato nisam razmatrala MUM opciju Javi kako je ispalo i u zdravlju da vas služi. Ja moju Nedu baš rabim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2020 12:01:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha nisi konzerva, i ja moram na kraju rukama da premesim, moram da oset_im testo. Hoću, javljam kako radi, danas ću i meso da sameljem na njemu. Haha Neda
< Poruku je uredio Ana RR -- 2.12.2020 17:59:51 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2020 17:52:45
|
|
|
|
Duškić
|
Fantasticno izgleda, ma sigurno ce biti odlicno testo, bas gledam na tv kako spremaju sve i svasta.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2020 20:17:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ana, zavidim na mikseru!😃 Lepo da vas sluzi!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2020 20:30:52
|
|
|
|
Duškić
|
Albume Zaga i Filip i slicice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2020 21:23:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala ženske Stigao nam danas i aparat za kafu, ubiće me ova online kupovina I kupili svekrvi toster.
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.12.2020 21:24:07 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2020 21:27:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana zaslužila si šoping,set__i se haosa oko renoviranja 🤣🤣Kupili A. led svetla za sobu(kupićemo i za S.sobu jer su baš kvalitetna i lepa),prekrivače za krevete u dnevnoj sobi,Nini mali paketić sa slatkišima i igračke(uzeli neke male jer za novogodišnji poklon dobija prelepe igračke),kupili i namirnice,ukrase,kozmetiku.
< Poruku je uredio veselica RR -- 3.12.2020 21:28:59 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2020 23:09:22
|
|
|
|
vocicana
|
Par ukrasa za jelku i dobila sam inspiraciju da napravim lepu dekoraciju za sto u dnevnoj. Svecice i tako to.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Koje vam ime ljepse zvuciYagZnam da za vas ce biti neobicna ili vise glupa Ali ako mozete da date svoje misljenjeIsmail (
38%)
Imad (
18%)
Ishak (
44%)
Ukupan broj glasova: 193Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!