Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.10.2020 13:38:59
|
|
|
|
mikica88
|
O, pa lepo. Super
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.10.2020 21:29:50
|
|
|
|
flamingos
|
Detetu cipele.Namirnice za kuću.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.10.2020 22:15:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupila sam knjige za ispite i soko štark bombonice.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.10.2020 11:01:36
|
|
|
|
emicaa
|
Narucila crne farmerice i farbu 🙂
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2020 23:23:57
|
|
|
|
bokicak1
|
Mikser u Rodi. Na akciji sam nasla 1800 dinara.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2020 23:41:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ves masina, stari traktor odapeo 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2020 8:05:20
|
|
|
|
emicaa
|
Odlicno Ivanka,da te dugo sluzi 😊
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2020 9:22:58
|
|
|
|
mikica88
|
Super, Ivanka, da dugo radi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2020 17:10:41
|
|
|
|
bokicak1
|
Zimsku jaknu za dete.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2020 20:39:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voca i povrca.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2020 21:39:18
|
|
|
|
emicaa
|
Maskaru i tecni ruz
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2020 21:51:49
|
|
|
|
bokicak1
|
Lepo si si pocas_tila :) Ja merkam loreal set_ vec neko vreme.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.10.2020 20:25:37
|
|
|
|
vocicana
|
Narucila knjigu i prsten za sebe, pocastila sam se komadom Pandore, diskretno i lepo, bas kako volim.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.10.2020 22:39:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Potrepstine za kucu uglavnom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.10.2020 8:15:15
|
|
|
|
jess021
|
Revlon hair tretman sprej
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.10.2020 9:14:45
|
|
|
|
bokicak1
|
Gledam torbu za sebe, mozda i kupim ako nadjem na akciji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.10.2020 18:20:34
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Revlon hair tretman sprej Gde si našla? Ja kupila slušalice za mobilni, sreća sreća radost
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.10.2020 19:13:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Knjige deci🙂
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.10.2020 19:35:51
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Sitnice za frizider
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.11.2020 23:48:09
|
|
|
|
Didy
|
Stefanu knjige za rođendan (koji je za vikend).
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.11.2020 8:19:07
|
|
|
|
emicaa
|
Grijac za usi,sinoc narucila.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.11.2020 8:24:43
|
|
|
|
jess021
|
Emice, neke cupave? Daj sliku
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.11.2020 8:33:18
|
|
|
|
emicaa
|
Jess nista posebno,nisam ljubitelj toga.Ali usi me bole svaki put ako sam malo duze na hladnoci.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.11.2020 9:08:52
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Hleb i kifle
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.11.2020 11:54:57
|
|
|
|
branki*
|
didy,imate klavir u kuci?wow..bas ste otmeni..meni to nekako super otmeno kad neki imaju klavir kod kuce i tako znaju da sviraju.. da ne masim temu...nista danas,ali sam uredno stavila u teme sta sam juce.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
facebookhedonistDa li imate nalog na facebook-u?Da (
72%)
Ne (
28%)
Ukupan broj glasova: 215Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!