Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Čorba od praziluka sa mlevenim mesom 3.12.2012 13:52:24
|
|
|
|
lesica
|
Za čorbicu je potrebno : 3 srednja,da ne kažem veća praziluka iseckana na kolutove, jedna srednja šargarepa takodje na kolutove sečena 1/2 kg mlevene junetine ili još bolje teletine 1 pakovanje topljenog sira (i nije najzdravija varijanta,ali šta sad) ja konkretno uzimam biser sir,najlepše mi se umuti 1 kocka za supu koja se ubaci na 2,5 l vode začini po ukusu,ja stavim so ,biber i mešavinu suvih začina. U dubljoj šerpi se izdinsta na malo ulja praziluk sa šargarepom,u drugoj se izdinsta takodje na malo ulja meso u koje se ubaci so,biber,začini Kada je gotovo ubaci se meso u praziluk i nalije sa pola pripremljene supe,ostavi se kad proključa par minuta (bude baš gusto) a onda se doda i ostatak supe. Kada ovo opet proključa,zavisno od ličnog ukusa ko kako voli,može a i ne mora da se doda još malo vode. Uglavnom,kada je postignuta gustina čorbe koja je po volji,u kjučalu čorbu se ubaci topljeni sir i pusti se da se otopi. I to je to
|
|
RE: Čorba od praziluka sa mlevenim mesom 3.12.2012 13:58:45
|
|
|
|
Snelle
|
Au, kako ovo zvuči ukusno!
|
|
RE: Čorba od praziluka sa mlevenim mesom 3.12.2012 14:05:56
|
|
|
|
lesica
|
Jeste,i što se mene tiče,ovo je kompletno jelo.
< Poruku je uredio lesica RR -- 3.12.2012 14:06:08 >
|
|
RE: Čorba od praziluka sa mlevenim mesom 3.12.2012 14:12:14
|
|
|
|
Snelle
|
I meni tako izgleda! Da pojedem bilo šta posle ovoga - mislim da nema šanse.
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?