RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 10:45:03)

kod nas danas pokenes i krompir pire [sm=smiley36.gif]
zver voli pa da joj ucinim , danas je njen dan [sm=smiley27.gif]

jole82 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 10:47:28)

Ako majka ako...tako i treba za hrabrice [sm=bravo.gif]

New Mom -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 10:50:11)

Pohovani karfiol i pileći fileti.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:00:53)

Za dorucak krompir u caksirama i domaci cvarci,a rucak domaca supa,pire krompir,crveni sos,kuvano meso,pohovane snicle,mornarske kocke,i minnicina jogurt pogaca! Bravo ja!!! [sm=bravo.gif]

adulence -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:01:31)

Jole Bez.kosa samo izvoli ali ne dolazi bez podvarka,da se trampimo. .

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:02:11)

Juce dupla tura saoskog lonca sa batacima, u nadi da ce ostati i za danas, ali cvrc... [sm=smiley36.gif] Pohujem pilece batake i karabatake u rerni, sa njima zajedno pomfrit i sos od gljiva sa pavlakom. Desert - rolat sa domacom nutelom. Ostalo samo dva mafina sa cokoladom od juce [sm=smiley1.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:21:17)

Donela sarmu od mame juče, a popodne ćemo imati goste, pa smo ćera i ja pravile mafine, jednu turu sa višnjama i jednu sa čokoladom. [sm=smiley1.gif] moram i ja da probam taj seoski lonac kad ga tako nahvaliste.

vikiveki -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:21:54)

Mi za doručak imamo proju,a za ručak zna se[sm=smiley1.gif] supa,sos i meso...za dezert kolač se eurokremom

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:22:24)

IZVORNA PORUKA: mimahana

Za dorucak krompir u caksirama i domaci cvarci,a rucak domaca supa,pire krompir,crveni sos,kuvano meso,pohovane snicle,mornarske kocke,i minnicina jogurt pogaca! Bravo ja!!! [sm=bravo.gif]

Pa ti si žena zmaj! [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:23:21)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Juce dupla tura saoskog lonca sa batacima, u nadi da ce ostati i za danas, ali cvrc... [sm=smiley36.gif] Pohujem pilece batake i karabatake u rerni, sa njima zajedno pomfrit i sos od gljiva sa pavlakom. Desert - rolat sa domacom nutelom. Ostalo samo dva mafina sa cokoladom od juce [sm=smiley1.gif]

Kakav je to seoski lonac[sm=zmeden.gif] prvi put čujem

adulence -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:25:52)

Ima onaj zacin seoski lonac skoro se reklamirao...nego zene htedoh da pitam jedno pitanje koji zacin koristite,vegetu toliko pljuju,pa sta je po vama najzdravije?

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:40:15)

So [sm=jezicek.gif]

Do skoro sam je i ja koristila, izbacila sam je zbog 'soli' i muža. Planiram da kupim nekih 150 gr samo da nerviram zaovu [sm=hudicek1.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 11:49:59)

Ja koristim Kulinat bez aditiva ili kupim samo onu mešavinu sušenog povrća, pa tome dodam kalijumovu so. Više volim biljne začine.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 13:01:08)

IZVORNA PORUKA: minnica

IZVORNA PORUKA: mimahana

Pa ti si žena zmaj! [sm=bravo.gif]

Hvala draga moja! Al sam zato ustala u pola 6 da stignem sve [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 13:03:28)

IZVORNA PORUKA: adulence

Ima onaj zacin seoski lonac skoro se reklamirao...nego zene htedoh da pitam jedno pitanje koji zacin koristite,vegetu toliko pljuju,pa sta je po vama najzdravije?

So i kojekakve travkice susene tipa bosiljak,kari,majcina dusica i sl.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 13:21:12)

grcka musaka i salata od kupusa, sargarepe, celera.

Žapkić -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 17:05:18)

Špagete, pošto smo T. i ja same

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 19:55:33)

Danas bili kod tate na rucku,ali opet sam ja morala da iskoskam meso i da ga stavim da se marinira,i da napravim salatu...Juce sam pravila cupavce a mama sinoc donela eklere pa imamo i za sutra...

viking -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 20:03:24)

Ne znam šta je najzdravije, ali Kulinat natur ne sadrži glutaminat koji se koristi kao pojačivač ukusa a u stvari je toksin i alergen. Zato mi uzimamo Kulinat Natur (Aleva), mada i to retko koristim, ne znam da li potrošim kesu od 250 g godišnje.
Uglavnom, kao što neko reče, koristim začine tipa so, biber, tucanu papriku, origano i slično.

IZVORNA PORUKA: adulence

nego zene htedoh da pitam jedno pitanje koji zacin koristite,vegetu toliko pljuju,pa sta je po vama najzdravije?

Alexxa -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 20:10:33)

Nije loša varijanta kupiti sušeno povrće(ima mrkva, praziluk, crni luk, paprika) i začine, dodati malo soli pa zajednom smućkati sve i eto malo zdravijeg začina. A da ne budem offtopic skroz: pravila sam: marinirano meso dinstano na vodi i proju sa čvarcima isirom.

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 20:15:21)

I ja koristim Kulinat od skoro, inače nisam koristila ništa tog tipa još od kada sam zatrudnela. Rekla bih da nije toliko jak i slan kao Podravkina vegeta koju sam inače ranije koristila.

Kod nas danas pečeno belo meso na teflonu, pa složeno u vatrostalnu i preko toga kuvani pirinač sa povrćem i malo paradajz sosa, pa zapečeno u rerni. Cvekla i kiseli krastavci za salatu. Posle sam pravila vanil-krem štrudlu sa gotovim korama, fantastična je [sm=smiley1.gif]

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 21:07:52)

Dorucak: integralne palacinke sa javorovim sirupom.
Rucak: pecenje, zapeceno povrce, varivo od crvenog kupusa, povrce na pari, domaci sos od jabuka.
Dezert: izmislila novi kolac od jogurta i djumbira sa crnom cokoladom. [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 21:21:14)

pileca supa, belo pilece meso sa pecurkama i pavlakom i kupus salata. a jutros sam pravila pice, skroz su dobro ispale[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 21:22:13)

Viviveki, odgovorila ti je Adulence, mesavina zacina, ali bez glutaminata je, da odmah dodam. [sm=smiley1.gif] Samo sto ja umesto kobasica uglavnom koristim ili piletinu ili jagnjetinu.
Adulence i kod mene je u opticaju Natur Aleva kao kod Vik, mada i sam anekad napravim pa imam domace vegete i uglavnom koristim zacine. Kad biste videli moje police sa zacinima, u dva reda, paralelno sa kuhinjskim elementima. Dva metra ne jednu stranu i jos jedan metar na drugu. Mada priznajem da uglavnom desetak zacina koristim uglavnom, ostalo redje. A taman mi tu stoje i orasasti plodovi i svasta nesto u teglicama. [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Šta smo danas pravile V deo (17.11.2013 21:24:57)

IZVORNA PORUKA: Alexxa

Nije loša varijanta kupiti sušeno povrće(ima mrkva, praziluk, crni luk, paprika) i začine, dodati malo soli pa zajednom smućkati sve i eto malo zdravijeg začina.

ovako moja mama radi i skroz je dobra fora, vrlo slicno vegeti, mada meni nju niiista ne moze da zemeni, mnogo je volim! ali je ipak ne koristimo.
redovno kupujem u zdravoj hrani tu mesavinu zacina pa kada posolim jelo dodam i kasicicu/kasiku toga...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>