Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (15.11.2013 22:17:51)
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina IZVORNA PORUKA: Brand new mama IZVORNA PORUKA: Bebilina Jutros sam umesila peshwari naan i sad cu humus i babaganoush za rucak, za veceru madjarski gulas paprikas [sm=smiley1.gif] Za baba ganoush peces patlidzan? jela sam kod prijateljice,ali nisam probala da napravim... Ja cu danas povrce u wook-u sa pirincanom tjesteninom,nisam to odavno pravila,a vooolllliiimm.Od juce mi je ostao pasulj,ali ne mogu da ga jedem i danas E BNM prvo ga na gril tiganju izgrilujem na ringli da dobije onaj dimljeni ukus, pa samo tiganj ubacim u rernu na 10-ak min na 200 da omekasaju skroz. Joj udavila bih se u libanskoj hrani, sve njihovo obozavam [sm=bravo.gif] Jao a kod tebe stir-fry, jel da? Bas sam sinoc ceri rekla da mi se jede i da imamo pirincane rezance da iskoristimo. [sm=smiley1.gif] Ko pomenu dan za sargarepu? [sm=smiley36.gif] Gulas je bio prepun iste, pa smo onda cera i ja pravile cupcakes od sargarepe i narandze sa icingom od krem sira i narandze i dekorisale ih u fazonu humanitarnog dana koji je danas. [sm=smiley1.gif] Kod mene bila sargarepa danas! Rece moja Hana meni ja nisam zec pa da jedem sargarepu!!! Mm se solidarisao sa njom,tako da smo samo tata i ja jeli varivo i Fica malo! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|