RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

tijatija -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.11.2013 15:51:37)

von sta je to [sm=zmeden.gif]

New Mom -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.11.2013 16:58:49)

IZVORNA PORUKA: tijatija

von sta je to [sm=zmeden.gif]

Kuvano juneće meso, najčešće iz supe, jede se sa nekim sosom.

vonavoj -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.11.2013 17:01:42)

tija,nemoguce da ne znas..to se u Vojvodini jede nedeljom,..supa,i meso iz supe,bareni krompir i sos[sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.11.2013 18:37:12)

Ja pravila brownie sa urmama. Muž i mama kažu da je divan [sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.11.2013 22:10:31)

Trco, probala sam po ovom novom recepticu, odlicnan je losos ospao, stavila sam 2 kasike limunovog soka jer nemam taj neki kiseli zacin. Planulo sve, s tim da mi je stajalo dobrih tri
sata u marinadi. mi inace volimo ribu, svi, u svakom obliku, klinci cak i riblju corbu onako lepo zacinjenu tamane.
Kod mene klasika - pileca supica, bataci sa krompiricima i gomilom zacina iz kese, zelena salata, mafini punjeni pudingom od cokolade.
Sutra mm kuva juneci gulas u kotlicu, ja samo testeninu i zelenu salatu, mafina ostalo taman. [sm=smiley1.gif]

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.11.2013 22:24:37)

Danas pica,i ostalo kolacica od juce.Za dorucak americke palacinke...

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.11.2013 22:46:13)

Jagnjeci but, zapeceno povrce, povrce na pari, sos od mente. Za dezert domaci marcipan. Mm je i strudlu od jabuke zamolio da napravim, hladi se. [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 8:32:27)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Trco, probala sam po ovom novom recepticu, odlicnan je losos ospao, stavila sam 2 kasike limunovog soka jer nemam taj neki kiseli zacin. Planulo sve, s tim da mi je stajalo dobrih tri
sata u marinadi. mi inace volimo ribu, svi, u svakom obliku, klinci cak i riblju corbu onako lepo zacinjenu tamane.
Kod mene klasika - pileca supica, bataci sa krompiricima i gomilom zacina iz kese, zelena salata, mafini punjeni pudingom od cokolade.
Sutra mm kuva juneci gulas u kotlicu, ja samo testeninu i zelenu salatu, mafina ostalo taman. [sm=smiley1.gif]

Hvala, posle sam guglala začin i videla da je kiseo i da turim limun umesto njega. Samo kapiram da kad stavimo limun umesto začina, ne bude onako hrskavo?

Danas riba [sm=smiley36.gif]

lokica77 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 10:28:27)

danas za mm nista ima papriku od juce, mozda mu dodam pire krompir videcu,za K ce biti batak i povrce i za mene neko povrce

Misha i Ljisha -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 10:41:46)

beki se kuva supa pa ce biti meso supa sos, a mm ima od juce pohovanog mesa, patlidzana i krompira. I supe od beke. Nek se snadje ja idem u zivot hihih

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 10:54:42)

Danas cu da spremam grasak,dinstanu piletinu,i Andrea mi je trazila palacinke,a ostalo je i duleka koji sam pekla nocas,mada je nekako gnjecav i vodenast.

Alexxa -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 10:56:47)

Rolovano pile, pilav sa povrćem, sos od paradajza i supica.

lesica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 10:57:42)

Joj što ste vredne, ja danas niti imam volje niti imam ideja [sm=smiley24.gif]

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 10:59:59)

Lesice, prepisujem sve [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 11:00:57)

Ja pravila tortu od pelena :)
a za jelo... pa jutros ustipci za dorucak, mm pravi spagete za rucak narucilo dete :) a veceras cu ozbiljno da kuvam :)

vikiveki -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 11:05:46)

Lesice nemam ni ja volje ali morala sam nešto da smislim jer mi dolaze deca sa juga[sm=smiley36.gif]
Tako da će za svečani ručak biti:supica, krompir pire, faširane šnicle i kupus salata...a za dezert imam onaj super kolač koji sam našla ovde na RR,onaj sa dva jajeta,ja bih ga nazvala brzi kolač

jole82 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 12:09:44)

Umalo da se izvučem od kuvanja danas[sm=smiley36.gif] al mm će ipak ručati kod kuće..tako da moram sad nešto prvo da smislim, pa onda da pravim....
Baš mi se danas ne radi ništa, a kamo li kuva...mfmfhmb [sm=smiley36.gif]

Žapkić -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 12:30:07)

Za ručak kromirići i piletina iz pekača, a za večeru sam obećala T. da "mesimo često" (testo) [sm=smiley36.gif]-tj. Olgine pogačice-ponovo!!![sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 19:11:14)

Za doručak nam je mm pravio picu, a ručak je danas bio bezmesni - supica na povrću (šargarepa, grašak, tikvica), testo s krompirom iliti nasuvo valjušci i testo s makom za dezert, po želji mm. Kad bolje razmislim, danas nam je testo dan. :P

tijatija -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 19:17:50)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

tija,nemoguce da ne znas..to se u Vojvodini jede nedeljom,..supa,i meso iz supe,bareni krompir i sos[sm=smiley36.gif]

aaa znam , ovde kod nas se to zove leso meso , kad sam bila u vojvodini bila sam mlada nije me zanimalo kako se to zove[sm=jezicek.gif]

Didy -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 19:20:27)

aaa znam , ovde kod nas se to zove leso meso , kad sam bila u vojvodini bila sam mlada nije me zanimalo kako se to zove[sm=jezicek.gif]

U Vojvodini se to zove nedeljni ručak ili supe, sosa i mesa. [sm=smiley4.gif]

madre -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 19:30:41)

pileca supa, natur snicle i kupus salata.

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 19:44:02)

IZVORNA PORUKA: Didy

U Vojvodini se to zove nedeljni ručak ili supe, sosa i mesa. [sm=smiley4.gif]

Tako i mi zovemo. Nama je rinflajš samo ono što se pravi od pirinča i iznutrica i služi se uz sos.

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 19:47:23)

Trco, bilo je hrskavo, zapekla sam.Nije sad hrskavo kao pohovano ali nije ni skroz mekano. [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (11.11.2013 20:33:27)

Danas sam spremala dva jela> piletinu sa sampinjonima i lazanje sa mlevenim.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>