RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

milicicak -> RE: Šta smo danas pravile V deo (2.11.2013 23:02:36)

IZVORNA PORUKA: milicicak

A kod nas na pijaci karfiol na svakom cosku :)
ja pravila corbu od bundeve i sad se dinsta krompir za pire
i ja glasam za didin tart :)

da dodam i pizzu sa paradajzom i paprikama od domaceg testa i upravo sam iz rerne izvadila mafine od cokolade sa korom od pomorandze, ceo stan mirise [sm=smiley36.gif] sad ovo [sm=pujs.gif] ceka da se malo ohlade pa da smaze jedan pre odlaska u krevet

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 12:09:34)

spagete sa mlevenim mesom, tzatziki i kejk.

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 12:54:25)

pileću supu, pire krompir, pohovano belo meso, paradajz sos i napraviću bundevaru kad stignem danas

jole82 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 13:01:32)

Kupus sa krompirom, teletinom i kimom za nas, a za T punjena paprika isto sa teletinom
A večeras palačinke[sm=smiley30.gif]....a testo ću da umutim prvo bez jaja i da odvadim malo za nju, pa će dobiti sa rendanom jabukom i par zrna sitno seckanog suvog grožđa..

big mum -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 13:32:59)

Goveđu supu sa povrćem

Zakuhala sam ludo tjesto pa čekam šta će od njega da bude,ako uspje piće pizza[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 14:08:13)

Kod nad je tipičan nedeljni ručak....supa,paradaiz sos i meso a za dezert baklava

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 15:03:08)

IZVORNA PORUKA: big mum

Zakuhala sam ludo tjesto pa čekam šta će od njega da bude,ako uspje piće pizza[sm=smiley1.gif]

Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice [sm=smiley3.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 15:20:40)

Danas klasika - pileca supica, fasir snicle, pire krompir, zelena salata i coko mafini. I Vranac, za mm i mene. Opalilo me dve case! [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 15:37:06)

Supa od domace kokosi,sos od paradajza,pire krompir,pohovane snicle,kupus salatica i šimi gibanica

Žapkić -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 15:44:54)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice [sm=smiley3.gif]

Hajde, Ana, napiši taj recept-pošto moje dete obožava Picu i trudim se da što manje jede kupovnu

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 18:32:58)

Kad smo kod pice. Kupila sam skoro gotovu zamrznutu margaritu, bila je [sm=smiley11.gif]
Ja danas spremala brzinski rucak kobasice (koje su skoro izgorele dok sam ja zevala po RR [sm=smiley36.gif]), paradajz salatu, pire, kolac sa breskvama.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 18:50:26)

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Hajde, Ana, napiši taj recept-pošto moje dete obožava Picu i trudim se da što manje jede kupovnu

Anci napisi i meni taj recept[sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.11.2013 22:10:23)

Junece pljeskavice ala Dzejmi :) za prilog karfiol pohovan u rerni :)
grasak sa piletinom
djuvec sa piletinom
pileca corba od brokolija
a za rucak nista :) bili u prirodi pa klopali rostilj :)

vikiveki -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 15:45:58)

Ja za ručak danas imam supicu od juče i danas sam pravila pilav...za dezert ono što je ostalo od baklave
Samo da dođe mm i ručak počinje

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 17:46:36)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Anci napisi i meni taj recept[sm=smiley1.gif]

Staviću vam link KLIK

Stvarno je savršeno [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 17:52:07)

Riba pecena u rerni sa belim vinom, belim lukom i dooosta persuna, krompirici, salata od cvekle i belolucene paprike.

lesica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 17:55:04)

Ja sam danas spremala u mesari koja peče meso... fine šnicle sa roštilja, i kad konačno stigoh kući, naseckala sam zelenu salatu i mladi lukac, i divota.

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 17:58:36)

Danas cufte u sosu od pavlake, prilog bareno proso, kupus salata. Mafini sa jabukama [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 18:02:05)

Zaboravila sam da su uz rucak isle i projice od sinoc i cheesecake [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 18:45:32)

Tek trebam da spremam pilece dzigerice i uz to naravno paradajz salata (komsika mi dala punu kutiju, pa da se nebaci)[sm=smiley36.gif] Ostalo do juce i malog vocnog kolaca.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 19:40:56)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Danas cufte u sosu od pavlake, prilog bareno proso, kupus salata. Mafini sa jabukama [sm=smiley1.gif]

Kako pravis te cuftice?

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 20:32:03)

http://www.coolinarika.com/recept/dobre-stare-cuftekuhane-za-7-min/
Evo Mimahana, s tim da razmutim pavlaku u vodi i budu jako lepe. Nekad pravim i sa paradajzom, ali i ovako su predobre. Taj Delimano ekspres mi puno pomaze u kuhinji, gomilu toga zacas spremim. [sm=smiley1.gif]
Veceras jos i pizze, 5 komada, bas smo se najeli, a i to je jako jako dobra fora, evo http://www.coolinarika.com/recept/pizza-iz-tave/ Prste da polizes kad nemas puno vremena!A bez rerne!

big mum -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 20:44:48)

Goveđa supa sa povrćem
pire krompir
ćevapi

Sutra
grah sa kobasicom
domaći hljeb

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 20:48:47)

Nista[sm=smiley36.gif]Juce sam pravila rol-virsle,krofne,dinstala piletinu i corbicu od povrca,pa smo imali i za danas...

Didy -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.11.2013 21:02:49)

Ja imam isto ekspres-lonac, nije delimano, ali radi posao i dosta ga koristim. Ćufte još nisam probala praviti u njemu, ali mogla bih probati, sviđa mi se recept.[sm=bravo.gif]
Za picu je u našoj kući mm zadužen. Stavi testo u onu pekaricu da se zamesi, razvuče ga u tepsije i onda se on i deca zezaju i slažu nadev. Već godinama on (i oni) to rade, mislim da sad ne bih znala ni sa gotovim testom da ispečem picu.[sm=smiley36.gif]
Kod nas danas bio ručak od juče - pileća supa, pohovano belo i pečeni krompirić i kupus salata. Za dezert čokoladni mafini i svekrva poslala bundevaru.
Sutra grašak i batačići, Sofija danas plakala što nema graška, moram joj ispuniti želju.[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>