Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.12.2012 13:25:00
|
|
|
|
imperial
|
Danas sam spremila sarmu,prvi put u zivotu,sama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.12.2012 18:52:48
|
|
|
|
caca81
|
Riblja čorba, lignje i krompir salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 19.12.2012 21:37:12
|
|
|
|
branki*
|
samo pileca dziga za bozu,mi isli kod kumova na rucak
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.12.2012 0:04:59
|
|
|
|
Modessty
|
Posne sarmice sa sojinim lljuspicama i praziukom, dunavsku ribu - uglavnom šaran i po neko somče, Kolače - zahvaljujući Indy i njenom receptu za bajaderu, meni prvi put uspela bajadera, a pravila i biskvit (isto recept sa RR), i još neke bombice i korpice, naravno žito i slavski kolač. I sva je ispalo fenomenalno! Ja sam genije
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.12.2012 2:54:16
|
|
|
|
Bebilina
|
Uh, sta nisam... Hleba dva komada, corbicu od zimskog povrca, biljne krekere, cajne kolacice, kolac sa bananom, cokoladom i orasima i jos 46kom mince pies. A za veceru mm smuckao curecu kormu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.12.2012 6:41:00
|
|
|
|
Lu
|
Bravo Mod, predvno ti izgleda taj kolač
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 20.12.2012 9:31:11
|
|
|
|
jole82
|
Za mene sarme, a za mm posto posti podvarak sa kockicama soje
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 12:59:33
|
|
|
|
nata11
|
Dnas ce biti punjene paprike dosta mi je vise ribe
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 13:22:42
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Spagete i koka kola da proradi zeludac od ove posne 'rane.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 13:38:37
|
|
|
|
Torbica
|
Krompir paprikas i kiseli kupus za salatu!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 13:49:01
|
|
|
|
Jole84
|
Lazanje
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 14:39:42
|
|
|
|
branki*
|
uuu,jole ja,obicno,grasak sa mlevenim mesom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 19:14:17
|
|
|
|
isidora88
|
zene hitno mi treba pomoc,uzela sam da pravim tortu reformu i zeznula se, nisam uzela dovoljno lesnika i sad ne znam sta da stavim umesto lesnika ja uzela 200 grama a trebalo 600, i sad mi znaci treba zamena za ovih 400 grama, imam samo mlevenu plazmu, moze li to, ali se bojim da ne bude suva kora od plazme
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 19:15:45
|
|
|
|
boba 11
|
Ako imas orase bolje njih stavi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 19:18:04
|
|
|
|
isidora88
|
nemam orase, samo plazma, brasno i gustin
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 19:22:19
|
|
|
|
boba 11
|
Onda brasno ili gustin -ako se pece ne znam kako reaguje keks nisam to nikad radila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 21.12.2012 23:18:58
|
|
|
|
isidora88
|
uspela nsam da nadjem lesnike, gotove su kore, mada islim da sam trebala duze da ih pecem, nisu onako barsunaste nego nekako zilave, ili mi se samo cini jer su vruce, valjda ce biti jestivo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.12.2012 19:08:43
|
|
|
|
Figaro88
|
Pica i kiflice sa eurokremom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 22.12.2012 21:36:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
Imali smo mamine sarmice od oraha i skuvala sam boraniju. Koja kmbinacija
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.12.2012 13:44:38
|
|
|
|
Adriana83
|
Kelj sa krompirom i dinstani petlovi bataci. A kakve su to sarmice od oraha? Zvuci zanimljivo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 25.12.2012 20:27:31
|
|
|
|
nata11
|
Danas bio djuvec a sutra ce biti lazanje
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.12.2012 9:06:06
|
|
|
|
mika79
|
Pošto novu godinu slavimo u kućnoj varijanti kod prijatelja svako po nešto donosi, ja ću sad da pravim mini pice i mimozu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.1.2013 9:17:30
|
|
|
|
boba 11
|
Juce domaca supa,rolovana piletina,pecene cuftice,pomfrit,cufte u sosu,pire,mimoza,Minjin kolac. Danas bas nista
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.1.2013 14:14:23
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas posna ruska salata, pire krompir, supica, stapici i kolutici od liganja. Sad cu neki kolacic da smuckam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.1.2013 23:19:37
|
|
|
|
Bebilina
|
Za dorucak integralne palacinke sa javorovim sirupom. Rucak pletena pogaca, ruska, vrazja piletina, peceno i na pari povrce, puter kifle, pita od jabuka, kolac od susama.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.