RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:15:03)

anci, kakav je to hleb od 2 e?[sm=zmeden.gif]
trco za koji sir pitas? u kojoj salati?

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:19:00)

IZVORNA PORUKA: ksena

Ksenči, i u Pargi je hleb bio tako .1.8 eura. Ali je mnogo slađi od našeg koji se prodaje u pekarama, baš kao domaći kada ispeče sveki [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:20:03)

Kseno, jedan dan smo se kasno vraćali sa plaže i svratili u pekaru i bio je samo neki široki dugački hleb, sa tvrdom krckavom korom, kao domaći, i naplatili mi 2 evra. Doduše, najeftiniji hleb je bio 0,80 evra ali ako ne kupimo ujutru posle ga nema.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:21:10)

mozda je veci od standardnog ili tako nesto. ovde su one obicne vrste hleba oko 70 - 80 centi, a samo ti neki dupli su skuplji.

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:21:54)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ksenči, i u Pargi je hleb bio tako .1.8 eura. Ali je mnogo slađi od našeg koji se prodaje u pekarama, baš kao domaći kada ispeče sveki [sm=smiley1.gif]

Baš kao domaći, mi smo se najeli hleba za sve pare [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:25:40)

Nije veći, manji je od našeg hleba ali je širi i ima tamno braon koru, malo brašnjavu. Preukusan je ali to je definitivno najskuplji hleb koji sam jela [sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:31:30)

Pekla sam prvo jedno 40 minuta bez poklopca, premazala sam ih nekom mešavinom bbq sosa i još koje čega, kao da se uhvati korica ali sam ih posle pokrila folijom i sipala malkice vode, da omekšaju. Valjda će biti ok :)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Vik, trebaće vremena. Je l imaš poklopac odozgo ili foliju? Kako ono beše, za kg mesa treba 1 sat? Mada, sigurna sam da se to kod mene peče dosta dugo.

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:33:57)

Trebala si obrnuto, prvo sa poklopcem pa pred kraj otvoriš da se zapeče. Ali biće ok i ovako [sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:38:12)

Znam ali jbg, znaš kakav je trudnički mozak. Srećna sam što sam se setila da uključim rernu.

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 17:41:58)

Hihihi [sm=smiley36.gif]

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.9.2013 0:14:43)

Pileca prsa punjena spanacem, kozijim sirom i belim lukom i salata od krastavca, mladog luka i maslina. Za dezert torte, preteklo od slavlja: bomba, sa makom i narandzom i sa lesnicima i malinama.

Lu -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.9.2013 7:47:09)

Juče smo jeli makarone a umakom od sira i hrskava slaninica, recept mog sina[sm=smiley36.gif]
Danas će izgleda biti pita-baba.

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.9.2013 7:55:54)

pa u grčkoj salati [sm=jezicek.gif] ja se rasturim dole od grčke, ali sad da meubiješ ne mogu da se setim da li jedem i sir u njoj, verovatno da. Prođe duuuugih 5 god od kako sam zadnji put bila [sm=smiley13.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.9.2013 9:12:10)

Ne stigoh juce da se pohvalim.[sm=jezicek.gif] Pravila sma trouglice sa sunom i pavlakom. Super su ispali :)

big mum -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.9.2013 14:03:12)

Pravila sam puuno toga:

domaći hljeb
pileću supicu sa dosta povrća
punjene paprike
pečene crvene paprike na salatu

Za večeru ću

ajivar sa vrućim kiflama i bjelim lukom,malo slaninice iz zamrzivača-mljacccc[sm=smiley14.gif]

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.9.2013 15:07:49)

Ovih dana:
Salata od 4 vrste pasulja, secerca, paprike i dimljenog paradajz sosa.
Bundevara punjena camember-om i majcinom dusicom i chorizo sa prazilukom u paradajz sosu.
Torti i kolaca imamo jos, a evo i nove se peku [sm=smiley29.gif]

dijana1* -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.9.2013 15:25:48)

Blago vama Bebilina kada mozete da jedete toliko torti i kolaca, mm i ja kada bi toliko jeli imali bi po 500 kila. Moj maksimum sto smem je krem banana[sm=smiley13.gif] a palacinke sa eurokremom sanjam svaki dan[sm=smiley36.gif]

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.9.2013 15:36:52)

Ko kaze da jedemo? Stoje u frizideru dve, niko ne pipa, trecu smrzla, cetvrta otisla mm-u na posao, izgleda i ostale ce. Ali pravim draga za slavlja jer mora za neceg da se duvaju svecice [sm=smiley36.gif] pa kad se zavrsi ja podelim gostima, komsiluku, kancelariji... Mnogo me kod mm-a na poslu vole, zovu me "hraniteljka" [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.9.2013 15:56:44)

Trco, da, na grcku salatu se stavlja feta sir. [sm=smiley1.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (13.9.2013 14:26:54)

Sataraš, pečene kobasice i pomfrit iz rerne.

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (13.9.2013 15:01:41)

Domaća supica, pohovano belo (iz rerne), tzatziki, paradajz.

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (13.9.2013 15:02:43)

Pravila sam sinoc Andrei americke palacinke,nisam imala ono sto je ona zena koristila u videu pa sam iskoristila flasicu sa pipkom,Andrea je smazala dva srca i jedno slovo A[sm=smiley36.gif]Danas cuftice,sos,spagete,sutlijas...

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (13.9.2013 21:03:40)

Za rucak svima za poneti tunjevinu sa secercem, za veceru hamburgere. Toliko sam vremena imala...

big mum -> RE: Šta smo danas pravile V deo (14.9.2013 17:32:05)

Sve na brzaka.

Domaća supica sa povrćem,pileće bjelo u bešamelu,domaće njoke.
Mješana salata.

Za desert-ovaj kolač

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (15.9.2013 12:22:47)

Danas za dorucak kupila burek u pekari a za rucak upravo krckam snicle u sosu, pogaca se pece u pekacu jos da spremim krastavac za salatu i vise nego dovoljno za danas.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>