RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (7.9.2013 19:50:02)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

A ja sutlijaš pravim tako što 1,5 šoljicu od kafe pirinča doooobro operem, ostavim pirinač 10 ak minuta da odstoji, odna ga dodam u 1l mleka i kuvam na jako laganoj vatri, uz često mešanje i tek na kraju dodam šećer.

dijana1* -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.9.2013 3:30:06)

Sarana sa slannom[sm=jezicek.gif] i krompiricima.
Recept iz hrana i vino. Mislim da nikada ukusniju ribu i krompir nisam jela[sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.9.2013 12:02:20)

Danas malo drugacija musaka sa pavlakom za kuvanje i sirom.

17 joka -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.9.2013 12:04:23)

Makarone sa mlevenim mesom i pikantni sos

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.9.2013 12:07:40)

supa od kokoske trkacice sa griz knedlama ( vole te knedle cudo jedno ), pilece belo dinstano sa lukom zacinjeno pavlakom i karijem , przeni krompir ( moram da ih castim malo ) , krastavac salata pa onako na caciki po grcki samo bez mirodjije [sm=smiley36.gif] , pilav ( sta cu sa onim zilavim mesom iz supe [sm=smiley29.gif]
rolat od keksa i to je to

17 joka -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.9.2013 12:19:53)

[sm=bravo.gif] svaka cast Olga

tijatija -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.9.2013 12:25:59)

kupus sa mesom ( za 2 dana )[sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.9.2013 16:55:53)

Rolat od mesa,krompiricei salaticu...

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:08:19)

Hajde ako neko ima neka mi da neki dobar recept za sos za spagete bolonjeze, smorio me onaj gotov iz kesice [sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:13:18)

Pa nema tu pameti. Izdinstaš mleveno na crnom (ja stavim i malo belog) luku, naspem sok od paradajza, posolim, dodam origano i bosiljak i gotovo. Jedino što ja pazim da mleveno ne bude sitno.

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:16:02)

izdinstas crni luk sitno seckan , dodas mleveno meso , dinstas , dinstas i zacinis sa soli , biberom , origanom , posle zalijes sa pelatom i to ukuvas i eto neki sos za spagete sad da l je bolonjeze ili karbonara ja ne znam [sm=smiley36.gif]

lanajelena -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:18:01)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Hajde ako neko ima neka mi da neki dobar recept za sos za spagete bolonjeze, smorio me onaj gotov iz kesice [sm=jezicek.gif]

Ukus dodje isti [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:22:18)

Hvala zemske, cu da probam[sm=smiley36.gif] onaj iz kesice me smorio vise [sm=smiley36.gif] uzela sam pilece belo mleveno, sa njim mi je vse ukusnije...

hahhaha LJ pa da onda opet koristim kesice, meni iz kesice smeta beli luk, ne volim ga [sm=zmeden.gif]

Peace* -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:27:45)

Mene recimo bolonjeze smara. Ja sa paradajzom ovako više volim:
Pileće belo na kockice, uvaljam u brašno. Prodinstam luk, ubacim meso, dolijem paradjz i vodu (brašno sa mesa će malo zgusnuti sos), dodam bosiljak i origano, so. Uz to serviram testo. Svi se udave. [sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:30:52)

zvuci super

dijana1* -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:42:29)

Sataras i batake.

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:48:49)

Losos i povrće za Marka, mi se najeli vrućeg hleba i grčke fete [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:50:48)

Anči, jel stu fetu baš doneli iz Grčke, ili je "naša" grčka?[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:56:33)

Danaske na meniju little tortilla boy!

lanajelena -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 15:59:16)

Meni se vise ni nemili da spremam rucak,deca dodju iz vrtica i nikad nece da jedu(dam im ranije uzinu) mm radi do 19h ja samo za sebe da spremam [sm=smiley13.gif]

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 16:19:16)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Doneli iz Grčke [sm=smiley1.gif] to je feta, brate mili, napravljena od ovčijeg i kozijeg mleka, a ne ova naša koja opušteno može da prođe kao filadelfija namaz [sm=smiley29.gif]

Ja na moru mogu da živim na feti, paradajzu, tzatzikiju, maslinovom ulju i njihovom hlebu (od 2 evra [sm=smiley22.gif]) meni ništa više ne treba, eventualno riba sa roštilja.

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 16:22:30)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Doneli iz Grčke [sm=smiley1.gif] to je feta, brate mili, napravljena od ovčijeg i kozijeg mleka, a ne ova naša koja opušteno može da prođe kao filadelfija namaz [sm=smiley29.gif]

Ja na moru mogu da živim na feti, paradajzu, tzatzikiju, maslinovom ulju i njihovom hlebu (od 2 evra [sm=smiley22.gif]) meni ništa više ne treba, eventualno riba sa roštilja.

Potpuno se slažem - uz dodatak grčke salate. I sad ne mogu da provalim da li oni u salatu daju neki kravlji sir ili neki ultramegagiga blagu fetu. Ja ni jedan osim kravljeg ne mogu da jedem, pa ni taj svaki ne mogu. Ako mi mnogo miriše - nema leba da ga jedem

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 16:37:12)

A ja obožavam ovčji sir [sm=smiley1.gif] zato mi je njihova feta fenomenalna. Sad smo kupovali neku minervinu, prste da poližeš kako je dobra.

viking -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 16:51:14)

Ja sam sad ubacila dva gigantska ćureća bataka u vatrostalnu. Ne znam koliko se dugo oni peku, prilično su veliki, bojim se da ne ostanu živi iznutra.

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.9.2013 16:53:55)

Vik, trebaće vremena. Je l imaš poklopac odozgo ili foliju? Kako ono beše, za kg mesa treba 1 sat? Mada, sigurna sam da se to kod mene peče dosta dugo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>