RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.7.2013 10:35:10)

...a sad nadjoh blitvu u frizideru, pa cu iskombinovati sa krompirom i belim lukom...

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.7.2013 12:05:31)

ja cu danas picu sa kupovnim korama [sm=smiley36.gif]
i ponovo corbica , dok im se ne popne na glavu i pravila sam neki kolac sa bananom , ufrkestila sam ga nacisto , vise je da se pije nego jede al moji ne prave problem
znate kako kazu za dobru gudu nema losih pomija [sm=jezicek.gif]

NadaR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.7.2013 12:07:10)

A pita sa bananama? [sm=smiley13.gif]

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.7.2013 12:12:42)

ona je bila manje - vise jestiva , pravila sam po lesicinom receptu
ali ovo je bila nova kreacija sa piskotom

Janncica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.7.2013 12:12:47)

danas sam sama sa decom,tako da ce pasti kajgana sa sirom i sunkom [sm=smiley36.gif] S ce dobiti neku vockicu... [sm=bravo.gif] Mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm da kuvam...[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.7.2013 13:39:47)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

znate kako kazu za dobru gudu nema losih pomija [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

moj odmor je prestao juce, vratio se mm pa ponovo kuvam [sm=jezicek.gif] danas sam ubacila pile u rernu sa pirincem, bas sam se pretrgla.

cvećka -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 14:16:19)

E pa onda ima da probam Torbice, obavezno, hvala ti na pojasnjenju! (: Ja danas oslic u rerni sa povrcem i pirincem, da probam novi keramicki pekac koji smo pre neki dan dobili na poklon... Slatko, ima mucen sladoled od pre neki dan, nismo ga jos pojeli, a i dosta je, gojimo se k'o prasici kad ima nesto meseno, ne zna se ko vise ne ume da stane [sm=smiley36.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 19:25:44)

danas bela čorbica sa piletinom i povrćem i testenina sa raznim sirevima, za dezert kupovni sladoled od šumskog voća [sm=smiley1.gif]

Ana13 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 19:51:04)

Devojke,kako pohujete tikvice? Rendate ili na kolutice? Cedite onu vodu? [sm=smiley23.gif]

lesica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 19:56:00)

Ana, ja ih isečem po dužini na tanke kriške, uvaljam u brašno pa u pomešana jaja sa mlekom i začinima. I da, uvek ih malo ranije spremim, posolim i stavim u cediljku da se ocede.

Maraj -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 20:06:04)

ja isto kao lesica, samo sto ih ja cim ih izvadim iz ulja stavljam na ubrus, da ubrus upije suvisnu masnocu.

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 20:12:12)

Ja recimo kada pravim posne, izrendam, otavim malo da odstoje da puste vodu, pa pospem brašnom i praškom za pecivom (još ništa ne mešam, nego pustiim malo da reaguje smesa), pa onda promešam i pržim. Verujem da isto može i kada su mrsne, samo se dodaju jaja.

IZVORNA PORUKA: Ana13

Devojke,kako pohujete tikvice? Rendate ili na kolutice? Cedite onu vodu? [sm=smiley23.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 20:20:06)

Danas sataras i pastrmke, potrosismo ih najzad! Ya desert domaci sladoled.
Tikvice spremam standardno, na kolutove, posolim, ocedim, pa u poh masu (posno/mrsno) aliii, poredjam ih na pek papir i na svaku pokapam par kapi ulja i u rerni sve odjednom. Budu lepe hrskave, a ipak zdravije. Tako i patlidzan radim. A i meso, pisala sam. [sm=smiley1.gif]

Ana13 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 20:28:45)

znaci,moja greska je sto ih ne cedim,vec ih pohujem cim ih iseckam. Posle mi puste vodu u tiganj. Probacu sutra u rernu,da ne stavljam mnogo ulja. Hvala [sm=smiley4.gif]

Lu -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 20:33:00)

Špagete sa tikvicama.
[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.7.2013 21:51:04)

To je to Ana, treba ih ocediti! Sad se i meni jedu pohovaneeee, mozda spremim sutra! Pozz

cvećka -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.7.2013 8:24:33)

I ja ih rendam, posolim, pa obavezno cedim... Kod nas danas piletina sa sirom i zacinima, moram da stavim recept u RR kuhinju kad uslikam, mnoooogo je dobar, a jednostavan. Jes' da je masniji, ali i mi nekad da se castimo (:

Jole84 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.7.2013 12:51:47)

Anči ja ih narendam,kad puste vodu ocedim i onda ubacim brašno,prašak za pecivo,jaja,peršun,beli luk i senf i pečem ih kao pljeskavice,tako nam se najviše sviđaju [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.7.2013 15:52:03)

danas corbica od povrca , pohovane tikvice , mladi krompir iz pecnice i paradajz - crveni luk salata
desert konacno lubenica [sm=bravo.gif]

Lu -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.7.2013 20:39:13)

Bože, ovo je mjesec tikvica[sm=smiley36.gif]
Ja sam sataraš i krompir čorbu sa suhim rebarcima, posno i mrsno...ima i za sutra.
Olga, nije valjda prva?

Moiraina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.7.2013 20:45:00)

Kad smo kod tikvica... [sm=smiley1.gif]
Ja isto pravim kao mini pljeskavice, izrendam, posolim, ocedim, dodam jaja, malo luka, začine, brašno i izmrvljen feta sir, ispečem na teflonu sa malo ulja, fenomenalne su, mnogo mi se sviđa ta varijanta sa feta sirom. A da ne budem off, ovo će biti naš sutrašnji ručak [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.7.2013 21:27:37)

Moiraina, ja izgleda idem za tobom po temama [sm=smiley36.gif] isto tako i ja spremam, obavezno sa feta sirom i sa mladim lukom (kad ga ima). Ima i na rr recept palačinke od tikvica, to mi je super varijanta i često tako spremam.

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.7.2013 22:15:01)

[sm=smiley36.gif]
Lu, spagete sa tikvicama, samo prodinstane ili..?
Kod mene danas musaka od krompira i tikvica uvaljanih u griz, dva reda krompira, dva reda tikvica, beli luk, natur vegeta, zaliveno sojinim mlekom i posuto rendanim posnim sirom. Mnjam, od tog griza i mleka se napravi jako lep sos. Ne cede se tikvice, samo na kolutove i u griz. Zapecene naravno.
Sutra burek sa sampinjonima i posnim sirom i corbica od povrca raznog. [sm=smiley1.gif] A svih ovih dana imamo domaceg sladoleda u Ikeinim kalupima. [sm=smiley1.gif]

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.7.2013 14:11:16)

Sataras,neka saltica i kiflice sa kremom...

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.7.2013 14:22:45)

Uni kuvam pasulj, pravim kiflice, a za veceru bih da probam pekac, pa bi mogao neko u temi odgovarajucoj da mi kaze svoje iskustvo....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>