RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.6.2013 23:26:43)

Rucak vani: nemacke kobasice punjene sirom i kiseli kupus (doduse ne ko nas [sm=smiley1.gif])
Za veceru na brzinu mm spremio belu ribu u foliji, rizoto, asparagus i mesano povrce na pari.
Ja trenutno pecem kolac od sargarepe i umutila sam americke palacinke sa bananama i borovnicama (voce dodajem pred pecenje) za dorucak. [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.6.2013 12:00:16)

E juce kuvala ceo dan pa neka neko kaze da nisam domacica[sm=smiley2.gif]. Spremila: kuvani kupus sa slaninicom, svinjska rebarca u kesi sa mladim krompiricima, pecene sampinjone, slane pastetice sa sirom, cokoladna torta (recept koji sam vec stavila na temi, preleppaaa).

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.6.2013 12:08:07)

bebilina, ono jelo mm voli i samo sa tikvicama (i mesom, naravno [sm=smiley36.gif])
juce, brzopotezno belo meso sa kineskim pirincem i strudla sa kakaom, danas ostatak pileta u pilecem paprikasu i cvekla.

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.6.2013 22:11:22)

Kseno obavezno meso, i kod nas nista bez mesa [sm=smiley36.gif]
Posle vikenda na morskoj hrani danas slavljenicki: pecenje sa svim sto uz njega ide i kolac sa visnjama i domacim marcipanom [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Šta smo danas pravile V deo (3.6.2013 22:23:54)

danas cufte[sm=smiley1.gif]

tanjica85 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 12:23:40)

kupila rostilj, samo mi je ostalo da napravim salatu i dalepo upakujem rucak kao da sam ga satima pravila. razmisljam da napravim tortu sa malinama, klincima se jede nesto slatko [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 12:32:12)

Danas OVO, jedino ja prvo ispečem paprike pa ih ogulim i onda punim.

Za desert ima torte sa višnjama i čokoladni kolač, ostalo od godišnjice.

vikiveki -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 12:58:00)

Ja danas spremam pasulj jer me deca već danima spopadaju da ga pravim[sm=smiley36.gif]...pasulj obožavaju.A za deyert ću spremite nešto lagano,jagode sa šlagom i plazmom[sm=bravo.gif]

Janncica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 13:29:18)

Djuvec sa svinjskim mesom i kackavaljem(to sam imala u frizideru) [sm=smiley1.gif] mmmmmmmmmm...upravo pojela ...njam... [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 13:29:39)

cufte u paradajz sosu

Sesilija 83 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 13:51:17)

supa sa povrcem, mladi krompirici, piletina sa sargarepom i slaninom... a za slatkis ima torta od jagoda(ostala od juce)

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 14:14:05)

Pečena svinjska rebra i mladi krompir, salata od svežeg kupusa i bakin kolač od integralnog pšeničnog i heljdinog brašna

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 14:58:54)

Ja za sinoc ispekla hleb sa maslinama i planirala da ga sluzim kao predjelo, uz balsamiko itd i zaboravila [sm=smiley36.gif]
Sad smo za rucak pravili sendvice od njega i pecenja.
Za veceras mariniram piletinu i bice rostilj uz sopsku, kuskus i coleslaw salatu. [sm=smiley1.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 19:19:03)

Danas mi je, izgleda, dan za kuvanje. Za večeru sam pravila neku pastu sa šampinjonima i pančetom. Evo, upravo je varimo. [sm=smiley30.gif]

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 19:26:56)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Danas OVO, jedino ja prvo ispečem paprike pa ih ogulim i onda punim.

Za desert ima torte sa višnjama i čokoladni kolač, ostalo od godišnjice.

Ana ovo super izgleda,a kad prvo ispeces paprike i oljustis kako stoje cvrsto da mozes da punis?Ili ih ne peces kao one za pohovanje,salatu?

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 19:58:13)

Ja ih ispečem u rerni pa oljuštim. Malo ih je teže napuniti jer su skroz mekane ali nekako uspem, stavim slaninu na pleh pa na nju papriku koju rasečem, napunim i onda uvijem slaninom tako da nekako stoji. Ali je mnooogo ukusno [sm=smiley1.gif] Ako ti ne smeta ta koža od paprike (mi je ne volimo) onda napravi po receptu i biće super.

ivekpivek -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 20:02:00)

saft sa mljevenim mesom,makaroni ,salata ,kiflice slane i slatke ,za veceru przimo jaja[sm=smiley1.gif]

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (4.6.2013 20:11:31)

Hvala,pokusacu tako bez kozice,valjda cu uspeti[sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (5.6.2013 13:29:09)

Jel imate neku taktiku za poširana jaja? Nikako mi ne uspeva, uvek mi se raspadne belanac. [sm=smiley13.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (5.6.2013 13:35:13)

Ja nisam nikad poširala jaja. Kod nas danas pileće belo meso u sosu sa pavlakom, pire krompir i salata od krastavaca i paradajza. Nešto mi se ne da da kuvam bilo šta zahtevnije.

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (5.6.2013 13:42:05)

Nato , ja nisam ljubitelj ali kad ih pravim vodu posolim i stavim malo sirceta i dooooobro zavrtim vodu i onda pljusnem jaje direkt u taj vit , ne razbijam ga u posluznicu

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (5.6.2013 13:43:04)

Nato pogledaj ovo,znam da treba da se napravi vrtlog,a na ovom videu je bas uprosceno-video.
Kod nas danas argentiski cevapcici,mladi krompirici i salatica....

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (5.6.2013 13:43:08)

e da , sta sam ja kuvala [sm=smiley36.gif]
supu iz kesice i spagete sa ivesnicama u nekom pa nazovi bolonjez sosu

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (5.6.2013 13:44:47)

Kod mene danas šnicle u saftu i testenina.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (5.6.2013 13:58:27)

nato, ja ne posiram jaja, ali sigurno ima na netu neki trik.
juce, cuspajz od tikvica, a danas corba od leblebija. sutra ce morati neko meso [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>