Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 21:28:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam morala da dodam još brašna jer je bilo skoro tečno, a naraslo je skoro preko činije. Znam za sledeći put da odmah dodam više. Ali predobro je. Mod, ja bih neku salatu sa piletinom i svežim povrćem, kao što Vik reče. Rolnice su baš zasitne, ja pojedem jednu i gotova sam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 21:31:27
|
|
|
|
pepino
|
Kiflice,tj. kroasane Jedna tura slanih sa ABC sirom,a druga slatkih sa eurokremom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 21:32:53
|
|
|
|
MarijaBg
|
MM i ja pojedemo brdo rolnica i stanemo tek kad nam bude muka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 21:37:58
|
|
|
|
NadaR
|
Ništa nisam kuvala . Na selu sam jela meso iz pajca (ono slano sa mirisom bijelog luka) , čvaraka i kiselih crvenih paprika sa bijelim lukom. Ubili smo se načisto . Sutra ću na dijetalni meni , ni pomisliti više ne smijem na to. Uh .
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 21:42:19
|
|
|
|
Ana RR
|
mmmmm, pepino
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 21:55:03
|
|
|
|
viking
|
Pepino, ovo izgleda kao da si sliku skinula s neta! Bravo!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 22:23:25
|
|
|
|
pepino
|
Zahvaljujem moje dame! Da Viking,sramota je sto ih do sad nisam znala praviti,ali pohvalno sto su mi iz prve ispali odlicni,slika je sad od druge ture pravljenja,ali je i prva bila jos bolja,ma cisti sam talenat,pekarka prava!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 22:32:17
|
|
|
|
Verus
|
pepino draga radujem se sto si tu...a kiflice su divne, naravno, mene zanimaju samo ove sa eurokremom Danas smo jos imali majstore pa je mama dosla da mi pomogne; pravile smo grasak sa junetinom i knedlama, za sutra podvarak sa svinjetinom, kolace sa jabukama i strudle sa makom i orasima... U subotu kod sveki na rucak. I ja da docekam to da kazem!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 22:34:57
|
|
|
|
pepino
|
Verka ostale jos 3 od 50 komada,ajd pozuri Ja gvirim pocesto,ali nemam sta pametno da pisem,ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 22:35:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Pepinoooo, morala sam
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.11.2012 22:36:29 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.11.2012 23:12:53
|
|
|
|
pepino
|
Dunja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.11.2012 9:56:06
|
|
|
|
Modessty
|
HVala cure. Stvarno bi mogla neka piletina. I to belo meso sa nekom kiselom salatom. Nešto prosto, da ostane mesta za rolnice Picu pravim po receptu koji mi je dala komšinica koja je radila u piceriji. Pravila sam prošlog vikenda, bio nam u goste drug sa curom i razvalili smo se. Uz pivo naravno Testo je mekano i mož da stoji i u frižideru par dana ako treba. RAnije sam pravila sa jogurtom kad nemam kvasac, ali mi nije baš nešto posebno. Nekako bude previše tvrdo i suvo. Viking šta je to meksički pasulj?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.11.2012 9:58:43
|
|
|
|
Verus
|
Mod, mislim da ima tema-jaaaako je ukusno, mm to super pravi, moram ga nagovoriti da napravi ovih dana. Obicno se pravi ljutkasto i idealno je jelo za zimske dane, tj. tada je obicaj da se i kuva...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.11.2012 10:11:22
|
|
|
|
NadaR
|
Evo Mod : KLIK
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.11.2012 10:11:32
|
|
|
|
Modessty
|
ok hvala. Baciću pogled, samo što ja ne jedem ljuto ja danas inače ne spremam! sprema moja mama!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.11.2012 10:31:25
|
|
|
|
Lu
|
Batačići u vrećici sa začinima i zelena salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.11.2012 11:12:47
|
|
|
|
caca81
|
Pileća čorbica, dinstan grašak i šargarepa sa integralnim pirinčem i zelena salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.11.2012 11:54:05
|
|
|
|
nata11
|
Poslala mi rodjaka iz ino kutiju punu austrijskih specli koje obozava pa ce to biti danas i zelena salatica sa sargarepom.
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.12.2012 18:29:44
|
|
|
|
Anoniman
|
za dorucak pravila picu, mogla bih svaki dan da je jedem, mmmmm a danas sam pravila kiflice, pohovala tikvice, i pecem divan kolac sa dzemom in orasim u rerni, njam -njam....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.12.2012 19:37:53
|
|
|
|
sneza24
|
Ja sam juče za ručak pravila pitu sa bundevom a danas sam kuvala grašak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.12.2012 20:48:54
|
|
|
|
moja ciklama
|
bećarac
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.12.2012 22:39:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Fileti soma i krompir, kupus salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.12.2012 23:07:50
|
|
|
|
madre
|
danas sam prvi put pravila krompir corbu. ispala mi je fenomenalno, boi i ja smo sve smazali
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.12.2012 0:18:01
|
|
|
|
madre
|
a danas sam prabila boraniju zapecenu u rerni... mama za veceru poslala neko zapeceno povrce i proju, jos uvek ne mou da disem koliko sam jela!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.12.2012 13:04:41
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Danas cureca supa,curetina sa krompiricima,i salata zelena sa secercem i prelivom od senfa...za veceru meni nista a mm ima susenu jagnjetinu poslao mu tast sinoc.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.