Radule -> RE: Zacenjuje se i nece da spava (7.1.2011 23:39:32)
|
Pozdrav jos jednom! Sinoc sam vam se obratila za pomoc u vezi moje male bebe (3 nedelje starosti) koja je nacisto ostala bez glasa. Danas vam se takodje obracam za pomoc ali zbog apsolutno suprotnog problema. Nakon sinocnje epizode, danas je bio manje-vise o.k. iako je jeo slabije nego obicno. Medjutim, nocas oko 18:00 poceo je tiho da place, kada smo ga oko 20:00 okupali taj plac je prerastao u histeriju. Zacenio se vise od 10 puta. Sada je 23:30 i jos uvek nije prestao sa urnebesnim placem. Kada drzim njegova ledja uz svoje grudi povraca. U poslednjih 45 minuta povratio je mlekce 3 puta. Kada ga privijem uz grudi prestane sa placem, medjutim cim ga pipnem, poljubim ili pomerim - istog trenutka pocinje histerija sa zacenjivanjem. Pipkala sam mu usi i iza uha i ne reaguje, pa sam na neki nacin iskljucila upalu uha... mada nema ni temperaturu, slini vrlo, vrlo malo, prakticno zanemarljivo. Ne bi se toliko brinuila, medjutim ovo je zaista prvi put da se to desava. On je inace miran i place samo kada trazi da jede. Da li se neko suocavao sa slicnim problemom? Hvala vam puno za sinocnju pomoc
|
|
|
|