Dora -> RE: Zacenjuje se i nece da spava (1.4.2010 19:03:05)
|
IZVORNA PORUKA: OTI Boga mi sada sam sigurna da trazi da je nosimo... malopre mi je bila mama... tea sisa, zaspi na ramenu dok cekam da podrigne i cim je stavim u krevetac vrisak...kad je moja mama uzme i krene da je nosi ona se umiri... i tako redom.. sigurna sam sada da place jer hoce da je nosimo... i znam da ako je tako, moracu to da resim...jer stvarno ne mogu da je naviknem(Ako vec nisam) na to da je ceo dan nosim... odnosno ljuljamo... isto je mirna u kolicima kad je vozim..cim stanemo pocne da place,,, aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Draga, ne znam šta bih ti rekla. Moj Luka je bio takav, samo što kad je imao nekih mesec ipo- dva, više nije hteo ni u kolica već samo da ga nosimo. I tako dok nije napunio skoro 2 godine!!![sm=zmeden.gif] Uspavljivala sam ga na rukama, stalno ga nosala, spavao je samo sa mnom u krevetu. Bio je kao zašiven za mene! Često sam mislila da ću da poludim. Ništa, baš ništa nije to moglo da promeni, on je jednostavno bio takav. Mislila sam da će mi ruke visiti do zemlje, a kad ga ne bih nosila ljuljuškala sam se iz navike onako sama sa sobom, ko nenormalna. Bože, kad se setim... Za utehu, kad je sve to prošlo i on odrastao, postao je dosta psihički stabilan i samostalan. Promenio se i često mislim da sam mu uskraćivala nešto od toga ne bi bio tako slobodan, siguran i srećan kao što je sad. Znam da se mnogi neće složiti pa ne moraš ni ti (ipak bolje znaš svoju bebu ili ako je ne znaš upoznaćeš je, ima vremena) ali ja sam uvek za to da se malim bebama što više ugađa i da se uradi sve da one budu zadovoljne, ne mogu se razmaziti tako male dok još ništa ne razumeju, dok su POTPUNO zavisna od nas. One samo mamu vide i za mamu znaju, samo mami veruju i samo mama (ili neko ko je stalno s njima) može da im otkloni nesigurnost i strah. Nije bebama lako...
|
|
|
|