Filadendronka -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (18.8.2020 18:47:15)
|
Update za Natu i Maraj da vide nas tok privikavanja u junu. Od te srede kad je ostao na spavanju je sve krenulo na bolje. Poceo je da ruca, a narednih dana sam ga uzimala cim se probudi i polako produzavala ostajanje kako su dani odmicali. Sad ga mm vodi ujutru u 8h, a ostaje do 16h. Ne place ujutru, samo ponekad kad ga uzmemo. Spojene su grupe, pa ih je mnogo u sobi, klime ne ukljucuju. Do sada je vec tri puta bio bolestan, a trenutno ima temp vec par dana. Po meni su jaslice nuzno zlo. IZVORNA PORUKA: Filadendronka Prva nedelja - bila ok osim jednog dana kad je bila vaspitacica koja mu se ne svidja. Druga nedelja - ostajao po 2, 2.5h sa tom vaspitacicom i bilo ocajno. Treca nedelja - isao samo jedan dan posto je uzasno proslinavio i morali da to izlecimo ab kapima i inhalacijama. Cetvrta nedelja - spojili grupe, druga soba, treca vaspitacica, ostao juce i danas po 3h. Plakao, ne jede nista od pocetka. Sutra mora da spava tamo posto pocinjem da radim, a mm je van grada. Klime zabranjene, a unutra pakleno. Uzasno sam tuzna.
|
|
|
|