Tiziana -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (30.6.2020 22:55:04)
|
Fil, Von, nezgodno je sto su sada na adaptaciji kada je vecina verovatno bar delimicno adaptirana. Imate obe stariju decu i znate da ce to kroz neko vreme ici glatko, ali da je svaki pocetak tezak.Ja sam milion puta pisala na ovu temu, krenuli on sa 12m, ona sa 11m.Sa njim je bilo muke oko hrane, velike, ali kolektiv je to i ne kazu dzaba opuati se, jesce kad bude video druge kako jedu. mozda vam to sad zvuci suludo, ali stvarno hoce. moj sin je bio jedan veliki nejed, ali stvaarno, vrtic je sve to sredio. Hej, oni su mom deretu skinuli pelenu pre 2.rodjendana i on se nama nakon toga NI JEDNON nije upiskio u gace. mi ne znamo sta je odvikavanje od pelena,ni sa jednim detetom. Necu ni da pominjem sta su njima pre svega te jasle koristile kad su presli u vrtic, tj kad su krenuli u skolu. jednostavno adaptirana su deca i sve promene prihvataju normalno i bez drame. Milion drugara.. Dakle sve ce se to srediti, samo treba vreme. A onda sve taako proleti..Dok trepnes nekako su veliki i skoro da im ne trebas..
|
|
|
|