smeško -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (24.4.2019 14:52:25)
|
Mili, to kada vaspitacice pitaju na roditeljskom je svrseni cin. Tada svi kazu da se slazu. Ja joj savetujem da cuti, jer znam da vecina koja se ne slaze nece nista reci. Uvek se javljaju samo oni koji zele, pa je, kad prebrojis, jasan procenat i nema potrebe da se nagadja. Oni koji javno istupe protiv budu potpuno drugacije shvaceni. Dugo radim sa ljudima, pa vec, jaaaako polako 😂, shvatam kako sve to funkcionise. I polako se umaram od borbe u tudje ime. Da li bi vaspitacice tv koristile pametno ili ne, ne menja cinjenicu da im on, realno, ne treba. To su mala deca, koja dva sata spavaju, dva provedu u obedovanju, dva u igri napolju, dva u prici sa vaspitacicama...Ne znam. Nas vrtic je jako lep i nije bilo potrebe kupovati tepihe i kreciti. Ne znam ko je tu zakazao kada roditelji sami krece. To je duznost vrtica za koju oni dobijaju jako lep novac iz budzeta. Od zaradjivanja po detetu na izletima i zimovanjima me glava zaboli. Da ne govorim o razlikama u ceni od vrtica do vrtica. Ko se koliko ugradi. Tako da, ne smatram da ih treba navikavati da se sve radi iz dzepa roditelja. I to je iskljucivo politika vrtica. Zvanicno, nije dozvoljeno da vam traze. I nije fer tek tako pitati roditelje da odvajaju novac za nesto sto ce koristiti par puta. Da mene pitaju, ja ne bih dala. Odvajam novac za tri bicikle vec neko vreme i smatram da moje srednje dete moze i bez tv-a u vrticu. Sledeci korak su tableti. 😂
|
|
|
|