smeško -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (4.12.2018 21:53:26)
|
Maraj, tako si me slatko nasmejala da sam se rasanila.[sm=smiley36.gif] Dunja,[sm=smiley36.gif] I mi imamo viber grupu, u kojoj sam ja pitala za jastučnice i iznervirali su me. Toliko. Nešto smo se, kao, obaveštavali za vreme izleta gde se nalaze, kada stižu i sl. I tu su me smorili koliko su proganjali vaspitačice. [sm=smiley36.gif] Anči, od jastučnica sam našla jednu, drugu lepšu ne. Pita me jedna mama u toj viber grupi da li sam ih potpisala (napisala ime i prezime deteta na njima). Odgovorim da nisam jer mi je bilo žao da ih žvrljam. I ona mi odgovori u stilu e pa sada neka ti bude još više žao. I ja pobesnim. [sm=hudicek1.gif] Mislim, čemu ispisivanje kada se to posle dva, tri pranja skine. A da je neko hteo da vrati, vratio bi je. Nije mogla tek tako da ,,dobije noge'''' iz ormarića u njihovoj sobi. Inače, mi ne skupljamo ništa. I to mi je potpuno u redu. Posebno u privatnim vrtićima ne očekujem da im ja posebno plaćam materijal za rad. Takođe, ja sam ona čija deca ne veruju u D. Mraza [sm=smiley36.gif], pa mi to ništa ne znači da im organizujemo bilo šta slično. Vaspitačicama do sada nismo kupovali poklone bilo kojim povodom, osim kada su deca prerastala grupu. Kada je rođendan nekome od moje dece kupimo neku sitnicu za svako dete i neki sokić, keks, kafu za vaspitačice, jer častimo. To je to.
|
|
|
|