mama Jo -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (11.10.2018 8:39:22)
|
Mi smo dobili bas saopstenje sa neke sednice, evo pre neki dan je mama pisala u grupi- vlazne maramice, papirni ubrusi i plasticne case po detetu svaki mesec, 500 dinara po polugodistu za djacki dinar, i bilo sta sto mozemo a treba vrticu - da donesemo. Mi smo u jednom malom vrticu u zgradi, samo ta nasa grupa ima, samo ta prostorija jedna gde su deca... mame se u dale predlog da skupimo novac za krecenje te prostorije. Ali to je druga prica... Nego, pitanje za mame cija deca placu [sm=smiley36.gif] nemojte me.ubiti ali meni jeste problem sto ona tamo place[sm=smiley36.gif] Koliko dugo to traje/trajalo? Kako se vi nosite sa tim? I kako sve da joj pomognem u tome? Tesko joj pada odvajanje... svasta radimo, pricamo, pokazivala sam joj slike njenog najboljeg drugara u vrticu i pricam kako je srecan tamo... juce amo izasli napolje i stvarno samo neke bebe setaju sa majkama- ja joj pricam da su svi njeni drugari u vrticu, da ne placu... ona se vec danima sama igra sa svojim igrackama vrtica - i onda dodje i kaze mi ,,mama evo vini pu je u vrticu, ne place, ja sam ga ostavila pa cu doci po njega..." onda mi prica da se njegov vrtic zove isto kao njen, vaspitacica.... sve isto. Eto, sve nam se vrti oko vrtica, ali ne moze jos da ,,prelomi" i tamo ostane i uziva. Plus sto smo se raspitivali i culi da njena vaspitacica vazi za jednu od boljih, kako kazu. Ljisho, pa mozda od krep papira da napravite listove pa je celu umotas? [sm=smiley36.gif] (tako je jedan maleni na maskenbalu bio grozdje, pa su ga skroz obmotali sa balonima, i odgore samo napravili listove i peteljke? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|