vocicana
|
Dobro jutro mamei ovde. Tiziana, secam se da sam videla negde tvoj nick, sto volim kada se forumasice jave posle nekog vremena. Mi smo krenuli proslog ponedeljka u tic, jedva sam ga namolila da ustane, bunio se I naravno dok smo dosli do vrtica vec smo I zakasnili posle 8:15. Usao je covek, pa je sagledao puno dece, pa se zbunio I nasmejao, ali vidim da je uzivao. Ulazi o n, dodjite za pola sata. Gde cu pola sata, hajde tu oko vrtica, pusi jednu, drugu, ja udjem ...sine idemo kuci, nece ide kuci, igace( igracke imam). Hajdde jos pola sata, eto ga 9, nece kuci. Onda sam rekla znate sta, doci cu ja posle rucka a pre spavanja, to je oko 12. On je bio super! Drugi dan, ista prica, vaspitacica me pita, da li je on isao u neki privatni vrtic, ja Kazem ne, ona kaze, ja odavno nisam imala dete na adaptaciji da se bas ovoliko lepo prilagodi, da nece kuci. Ali posto posle podne ne spava, ja dolazim, on sedi na stolicici, deca legal, on me vidi I kaze, evo je moja mama. Ustane I hajde. Prezadovoljna sam, samo da tako I ostane, jer svi kazu da se boje neke zakasnele reakcije. Da ce poceti mozda kasnije da place, sta znam, neka samoovako bude necu se zaliti. Ali naravno,sve mi je zapalo…. E sada idem u temu.