isidora88 -> RE: Štitna žlezda (7.5.2012 22:29:58)
|
indy smrsala sam[sm=smiley1.gif],sad imam 5 kg viska,mada bi najvise volela da skinem 7,8kg,od sutra krecem na bazen da zategnem ovu visecu mlohavu kozu[sm=hudicek1.gif] lekovi se piju dozivotno,anti tpo su antitela koja unistavaju stitnu,tj.telo je ne prepoznaje nego je unistava i ona ne mogu da se izlece,mogu samo da rastu,meni su preko 1000 ne znam tacan broj jer je 1000 max broj koji mere u laboratoriji[sm=smiley13.gif] i meni je vrat natecen,stitna mi je malo uvecana,dr me prati na par meseci radim ultrazvuk a vadim krv na 2 meseca. a sto se tice simptoma jako su podmukli jer su simptomi manje vise uobicajeni u svakodnevnom zivotu i bez tog oboljenja meni je dr rekla da godinama imam problem i sad kad razmisljam definitivno je u pravu. jos na pocetku srednje mi je dr kad sam dosla kod nje po opravdanje( jer sam pobegla iz skole) rekla da ispruzim dlanove i pitala da li imam problem sa stitnom i da obavezno proverim ali naravno to mi nije palo na pamet(budala od mene),inace tada su mi se znojili dlanovi,imala sam gusenja tj.simptome ubrzanog rada,bila sam mrsava,hipeaktivna... da bi se sve to promenilo kad sam upoznala mm i pocela da se gojim i da imam neredovne cikluse,spavalo mi se po ceo dan iako sam spavala dnevno vise od 12h(mislila sam da sam umorna od izlazaka...) sve to sam pripisavala smanjenom aktivnoscu i opterecenoscu za bebom da bi mi dr posumnjala na stitnu i kad je videla hormone odnah je znala da je to problem kod zatrudnjivanja. e da i jako sam zivcana[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|