NadaR -> Frizura - II dio (22.11.2012 9:53:32)
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Ja sam se toliko razocarala...[sm=smiley13.gif] Toliko dugo sam se kanila da se osisam na krako,i na kraju se smilovala da odem i obavim to.Toliko para sam dala,da mi sad dodje zao,mrzim kada se frizer zanese i ne uradi nista od dogovorenog.[sm=smiley19.gif] Tako sam razocarana. Trazila sam paz V.Bekam,nista komplikovano,dobila sam rad djaceta prvaceta.[sm=smiley19.gif] Pozadi mi je do pola glave osisano na cetvorku,uzasno izgleda taj prelaz,ma sve![sm=smiley19.gif] IZVORNA PORUKA: imperial E stvarno nema ništa gore nego kad nas frizeri upropaste,ja zato godinama imam istog frizera kod kojeg sam i danas bila i veoma zadovoljna urađenim[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Tash Cind, i ja sam tražila paž V.Bekam, i frizerka mi je odmah rekla da tako ne može da me ošiša, jer V.Bekam nije šišana, već joj je kosa od napred nadograđena. Naime, ona je furala kratku frizuru, i onda joj je kosa nadograđena za paž, te je moja frizerka odmah isključila mogućnost da me tako ošiša. Narašće časkom, onda je malo prostepenasti i super. Već za NG će biti super. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] IZVORNA PORUKA: n i n a Ajoj Cind [sm=smiley31.gif] A do NG vreću na glavu [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Shishica Potpuno razumem. U prvi mah sam tesila sebe da je dobro, porasce kosa, ali onda sam shvatila da mi je jedna strana vidno krace osisana, da ipak ne mogu da oprostim sto me cetiri prsta krace osisala nego sto sam rekla.. i to nisam ja.. Vise nikad kod nje necu otici, ali ni ne znam gde cu sledeci put, odgodicu taj odlazak frizeru sto vise mogu raznoraznom negom.
|
|
|
|