Trcosava -> RE: Frizura - II dio (26.5.2014 13:40:34)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita I ode zena i osisa se [sm=smiley1.gif] Deder, malo provezbaj taj selfi sa strane da vidimo, ne kapiram bas najbolje frizuru [sm=smiley1.gif] Šta ne kapiraš, frizura zvana šerpa ili ti paž! Trebalo je pozadi da bude malo dignuto (kad mi već goozica nije podignuta, barem kosa), al' ostavi žena sve ravno! IZVORNA PORUKA: wivern Pa kakav je ovo selfie nit pucenja, nit osmeha, nit zanosnog pogleda....odmah na ogledalo i da izveDZbas za sledeci put [sm=smiley36.gif] Lepo te osisala, djasvi mi se [sm=bravo.gif] [sm=jezicek.gif] ja stvarno ne znam sama sebe da slikam, probala sam i u busu pa mi nije išlo ahahaha Igor ga je savladao za medalju, poslao mi još i uokvirenu sliku sa paradajzima IZVORNA PORUKA: Verolina Napravila si facu ko da te slikaju za robiju[sm=smiley36.gif] Friz i boja super[sm=bravo.gif] Babaujno, ma koju crnu robiju - kao za pred pedikira sa uraslim noktima od dva meseca [sm=jezicek.gif] p.s. boja je mnogo bolja live, ovo mi sve nekako isprano izgleda i hvala vi na komplimenti [sm=smiley9.gif] izvinjavam se na kršenju pravila od 3 emotikona - samu sebe ću pecnem
|
|
|
|