dunja RR
|
Didy, meni je recimo neuporediv posao, koji nam je omogućava egzistenciju i frizer koji nije neophodan, nije preka potreba. Dok je sa druge strane frizeru to posao i od toga živi, i razumem da ljudi rade, ali mi kao treća lica, ne živimo od frizire. Ne mora frizer da se odlaže, može se ofarbati i kod kuće ;) Frizer nije na distanci od mušterije, maska sigurno pomaže, ali ne 100%. Tako da je to meni neprihvatljiv rizik, dok se bar malo me smiri situacija. Prosto to je moja računica, ono što ne mora sada, neću :) Moja zaova radi u kovidu gde je znamo koliki rizik, pa se na kraju izgleda kod frizera zarazila (frizerka bila zaražena pre nje). U kovidu niko od njenih kolega niko osim nje nije zaražen, Ali ona visi inače po salonima, i kontalaja je to, pa šta fali rizik kod frizera, radim svakako u kovidu. Sada se hvata na glavu jer je majka umrla, i već 4 meseca je na bolovanju. Mada ne bih mogla da se zakunem da i dalje ne visi po salonima. Nama je Savina zubarka zakazala za decembar zalivanje preostale 2 šestice, i u oktobru, kada smo bili 2 puta, najpre na zalivanju prve 2 šestice, pa posle i na popravci jednog malog kvara na mlečom zubiću, rekla nam je da će svakako raditi u decembru i da obavezno dođemo kakvo god da je stanje. Uzgred i da mu pogleda gornji kec, koji je nikako da krene da raste, a mlečni nam ispao pre više od 6 meseci. To je smatrala tada hitnim. Ali tada, pre samo 2 meseca nije očekivala da će biti ovako gadna situacija...kada sam početkom decembra nazvala da proverim da li da dolazimo, rekla nemojte, ajde da sačekamo malo, mnogo je gadna stuacija, puno ih je zaraženih zubara. IZVORNA PORUKA: Didy Dunja, ja svaki dan držim časove u učionici za 5-6 grupa. To je 25-30 dece svakog dana s kojima sam u kontaktu+još poneki roditelj+druge nastavnice, tako da to što ću biti s frizerom u jednoj prostoriji je neuporedivo. Kod zubara sam bila u poslednjih mesec dana 5-6 puta. Predugo mi sve ovo traje da bih neke stvari odlagala. Ne nazire mi se kraj ludilu.
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.12.2020 15:08:33 >