|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Frizura - II dio
11.4.2016 19:22:50   
Anoniman
Hvala sanjalice😘. Ceo zivot sam crna malo da promenimuser posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
  Direktna veza do poruke: 576
11.4.2016 19:31:07   
IvanaSK RR
Ne Znam te kao crnu, ali je svetlije sigurno bolje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 577
11.4.2016 19:58:13   
wivern

IZVORNA PORUKA: choopa choops
P.S. Ti imaš tako nekako drago lice, ono kao da si baš, baš dobra osoba

Choopo divna si user posted image user posted image

UM sjajno user posted image odlicna je

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 578
11.4.2016 20:10:00   
Anoniman
Wiw I tvoja😍made to do poznati eksperimentator❤😘sve ti uvek stoji prelepo!

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 579
11.4.2016 20:13:06   
Ana RR
Ženske odlične ste user posted image

Ja ću uskoro morati da počnem da se farbam, pojavile se sede vlasi user posted image user posted image a nisam se godinama farbala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
27.6.2016 15:49:18   
emicaa
U petak idem na šišanje i sad pojma nemam kako,našla sam jednu kraću frizuricu i mnogo mi se svidja ali sa druge strane htjela sam malo pustit kosu i fino je porasla ali dok je ispeglam treba vječnost user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 581
27.6.2016 16:01:37   
veselicaa
Emice tvoja frizura je prelepa i jos bolje ti stoji,sisaj se slobodno sad ce ti to biti prakticnije jer neces imati toliko vremena za peglanje.I ja se uvek osisam oko porodjaja ili kada se porodim a inace imam kosu preko celih ledja.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 582
27.6.2016 16:20:17   
emicaa
Pa zato bih se i ja ošišala jer će mi biti lakše,ovako je stalno vežem kad se porodim vjerovatno ću opet tako a imaću nove pramenove pa bi bilo šteta da se ne vide user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 583
27.6.2016 18:40:42   
wivern
Emice i ja se dvoumim da olindram kosu nacisto user posted image
Nego mi se jos uvek nosii vezan rep i pletenica user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 584
28.6.2016 0:42:22   
choopa choops
Ma ja koliko god da se ošišam, uvijek nađem način da je zavežem user posted image % vremena mi je vezana kosa. Ošiana sam do ramena, nekad je ostavim da se osuši sama pa se uvije, a nekad je isfeniram, ali moja kosa je takva da to nikad ne izgleda lijepo i uredno kao od fizera. Inače, zbog tri sjede, sad izvlačim samo pramenove. Podljednji put mi ih i nije nešto dobro uradila, ali šta ću..

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 585
28.6.2016 7:32:33   
mali_mis
Da se oridruzim zenama koje bi da se olindraju nacisto user posted image
Imam tu ideju u glavi vec duze vreme. Samo mene nervira onaj period kad iz olindranog stanja pustam kosu da poraste, pa svaki cuperak ide na svoju stranu user posted image

Direktna veza do poruke: 586
28.6.2016 9:59:04   
emicaa
Ne pomažete vi meni nikako user posted image još sam utripovala sebi šta ako nešto zajebe pa ne ispadne kako treba jer na kraćoj i nema toliko popravki.Staviću posle sliku šta bih sad user posted image

Ništa od slike,neće pa neće user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 28.6.2016 10:13:55 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 587
28.6.2016 18:17:11   
mali_mis
Ja sutra idem na sisanje. Kako? Jos ne znam user posted image Ili cu kao i do sada podsisani paz, mada mi se i asimetricni svidja, ali da je sa one krace strane bas kratka kosa u odnosu na onu duzu, ili olindravanje na 2-3cm. Za ovo poslednje ima mm da se slogne user posted image i duri ko neka baba dok mi ne poraste kosa.
Zavisi kako sutra budem raspolozena user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 588
28.6.2016 18:31:01   
Ana RR
Ja sam još uvek u fazi puštanja kose i svaki dan se pitam ŠTA JE OVO MENI TREBALO?! user posted image

Sad sam ovako ošišana, otprilike

user posted image

user posted image

Ali, iz ko zna kog razloga, moja kosa je počela da se kovrdža user posted image šiške se izvijaju, pozadi bukvalno imam lokne (ali ne svuda) i nema šanse da je namestim a da se isfeniram ravno kao što me frizerka fenira - ne umem. Tako da samo čekam dan kada će mi se sve smučiti i kada ću otići da se lepo olindram user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 28.6.2016 18:33:00 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 589
28.6.2016 20:59:04   
emicaa
Ja sam sad mislila ovako

user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 28.6.2016 21:00:18 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 590
28.6.2016 21:01:47   
Ana RR
Super je Emice user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 591
28.6.2016 21:20:25   
Khaleesi
Sad sam nasla ovu temu o frizurama.... pa da pitam ako se neko razume...
Pre dve nedelje sam se sisala, kao onaj loob i sve ok supeer. Onda meni frizerka, koja me sisa vec desetak god, predlozi ombre i ja ajde da promenim malo, inace nisam se nikada farbala...
Ona to uradi ok, meni se bas svidi, i svima koji su me videli kazu cool... E sad, danas kao da se prepolovio, tj nestao... da li je moguce da se blans ispereuser posted image moja sestra kad je radila imala ga je dok nije osisala kosu... da li je moguce da se ispereuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 592
28.6.2016 23:54:59   
choopa choops
Emice super je friz! Ali to je on, bez feniranja ništa, a ja sa troje djece jedva i da je operem user posted image

Khaleesi, nisam te razumijela najbolje. Koji dio ti se isprao? user posted image Bojeli(Žuti)? Moguće ja msilim, ako je ombre sa kolor šamponom rađen. Što ne pođeš kod frizerke da je pitaš?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 593
29.6.2016 8:08:37   
emicaa
Choopo jest da je ova bez ništa bez feniranja ali i sad mi je tako jer imam previše kose,em dio pozadi se izvija van pa izludim dok ga ispravim,ovo bi bar trebalo uzimati manje vremena.

Direktna veza do poruke: 594
29.6.2016 8:21:57   
Khaleesi
Nije frizerka trenutno tu, na moru je... pa taj zuti deo, sto je radjen blanshomuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 595
29.6.2016 11:21:33   
Ana RR
Emice, jesi li probala onu četku za ispravljanje kose?

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 596
29.6.2016 11:28:43   
wivern
Anci dobra ti je ova frizura.

Emice ja mislila ti ćeš da se sisas, pa ovu frizuru sad imas. Samo malo dužu user posted image
Khaleesi blans se ne ispira, tako da sigurno frizerka nije koristila blans.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 597
29.6.2016 11:43:28   
Khaleesi
Onda treba da joj reklamiram frizuruuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 598
29.6.2016 11:53:20   
emicaa
Ana nisam isprobala,trebam naručit jednog dana.
Wiv sad mi je kosa baš porasla,špicevi naprijed su skoro do ramena stigli ali stalno je pokupljena.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 599
29.6.2016 12:06:00   
isidora88
Ja volim tu frizuru kao emica samo sto je meni kosa tanka i meka kao paperje i onda se stalno izvija. Isfeniram se super na ravno i za w sata sva se nekako narogusi kao da s bila u sauni, a od soavanja ujutru ne lici ni na sta.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Vaši saveznici za mladalačku i blistavu kožu
photo
Beograd, 4. oktobra 2024. - Mislite li da je nemoguće spojiti sofisticirane ukuse hrane s vrhunskom negom lica? Upravo j...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here