Didy -> RE: Uvećan treći krajnik (12.5.2011 23:59:07)
|
Joj, Choopa, znam kako se osećaš. Ja sam bila očajna! Upali smo bili u vrzino kolo i nikako nismo mogli da se iščupamo... Stefan je bukvalno bio stalno pod nekom upalom, počevši od 1. rođendana kad sam negde prestala da ga dojim. Do tad uopšte nije bio bolestan i onda kad je počelo, imala sam osećaj da je stalno bio ili bolestan ili na granici da se razboli... To je kulminiralo frasom i ostankom u bolnici, to me je načisto slomilo, mislim da to nikad u svom životu neću zaboraviti taj momenat kad sam ga našla u krevetu ukočenog sa zabačenom glavom, bez svesti. Poslednjih puta kad je dobijao temperaturu 40 stepeni, ja sam dolazila u dnevnu sobu i plakala od nemoći, jer više nisam znala šta da radim, ništa od lekova koje smo dobijali mu nisu pomagali, samo su trenutno i prividno smirivali situaciju. Najviše me je pokolebao jedan doktor ORL kod kojeg smo išli privatno, kad je na moju izjavu da nam je zakazana operacija prokomentarisao - Što mlađi doktro, to se lakše odluči za operaciju. A onda sam odjednom počela da nailazim na ljude koji su mi preporučivalai homeopatiju, upalim TV, emisija o istoj... Sve me je nekako vodilo ka toma, iako do tad pojma nisam imala šta je homeopatija, i iz ovog ugla, presrećna sam što nismo otišli na operaciju i što smo završili kod ove doktorice na homeopatiji. Pazi samo, jer i tu ima raznih ljudi koji se time bave, ja sam tražila doktoricu koja je završila medicinski fakultet, to mi je nekako bilo sigurnije. U svakom slučaju, želim ti da dijagnoza uopšte nije upala 3. krajnika.[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|