cockic -> RE: Uvećan treći krajnik (3.12.2013 13:49:12)
|
e imam pitanje sta stavljati u nos kad im se uveca treci,lena od rodjenja je krkljala od treceg tako nam je rekla dr. i to se smirilo do 6 meseca.mozda i malo kasnije.evo sad ima tonsilitis acuta ova dva u grlu katastrofa bili kod usnog i dao joj sinacilin,usi uredu u jednom ssh ima vise cerumena,upale nema.njoj su inace ta dva u grlu i kad je zdrava natecena.ali ovaj treci joj sad ne da da spava,prazan nos ona krklja i hrce [sm=smiley13.gif] znam da se od treceg hrce,zabacuje glava kad spavaju.ja sam ga imala i tako spavala.samo ne znam kako me je mamam slusala.ja nju ne mogu,bas mi je zao [sm=smiley13.gif] petar nije sklon upalama krajnika,dok lena sa sva tri izgleda ce muciti muku.ja sam sa trecim,mm sa ova dva u grlu. a nije imala bronhitise,mozda neki pocetka blaga opstrukicja jednom,dve upale uva jeste.a grlo vise puta je bilo crveno.ali ne kao sad sa upalom krajnika. ja napisa svasta znam da je teme treci,pitanje je sta staviti u nosic kad krkljaju.jer ima nesto sto taj krajnik vraca u normalu da nevibrira ovoliko.sta li vec radi nemam pojma.
|
|
|
|