Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 24.6.2010 14:09:14
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: diamond ranije sam bila kriticna...kao navucena,zavisna...sada, sve manje i manje.... potpisujem
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 24.6.2010 16:03:26
|
|
|
|
sneza24
|
Oko 2 sata.Najcesce uvece kad David zaspi.A sad sam ovde jer je mm prvi put otisao sa Davidom bez mene,tj ja sam ga uvek vodila u setnje a danas mm.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 24.6.2010 18:44:32
|
|
|
|
Nena81
|
Za one koji previse vremena provode na RR ( ako ima takvih ) KLIKNI
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 15:50:36
|
|
|
|
Pešin mali
|
pošto sam nova, još je rano da kažem. Ali, mislim da ću dosta vremena provoditi ovde.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 15:52:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pešin mali pošto sam nova, još je rano da kažem. Ali, mislim da ću dosta vremena provoditi ovde. radujemo se i dobrodošla
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 16:31:16
|
|
|
|
strahinja11
|
Zavisi kako koji dan... u proseku sat vremena dnevno (ili mi to tako brzo prodje) ...
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 22:15:46
|
|
|
|
Kvrkac
|
Mozda par sati ukupno ujutru dok beba spava i u ovo doba dok ona spava-naravno i nekad u toku dana po malo
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 15.1.2011 22:21:14
|
|
|
|
indy_25
|
Prije sam bila po cijeli dan na rr dok sam bila trudna i dok sam bila cekalica a sada sam isto po cijeli dan samo sto nekad nisam ulogovana i nekad ne pisem. Ujutro dok pijem kaficu pa onda nesto po kuci odradim pa opet na rr pa onda opet ako imam neke obaveze pa opet na rr i tako uvjek virkam da vidim sta ima novo
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 16.1.2011 21:53:33
|
|
|
|
Pešin mali
|
Hvala na dobrodošlici.
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 6.2.2011 18:34:27
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
zavisi kad koliko vremena imam na raspolaganju...i dal ima sta zanimljivo...ali ovde uvek mora nesto da se zbiva ,neki put mogu 2 sata,neki put 4 sata ali u prekidima...neki put me nema po ceo dan,dva,tri...kazem ...zavisi...
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.3.2011 11:43:52
|
|
|
|
Didy
|
U poslednje vreme mnogo više nego ranije. Sad se već osećam kao zavisnik. Sad se isključujem, pa da vidim koliko ću izdržati...
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.3.2011 11:47:21
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
IZVORNA PORUKA: diamond ranije sam bila kriticna...kao navucena,zavisna...sada, sve manje i manje.... sve manje i manje...al ranije ...inventar
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.3.2011 13:01:11
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Didy U poslednje vreme mnogo više nego ranije. Sad se već osećam kao zavisnik. Sad se isključujem, pa da vidim koliko ću izdržati... Izdržala sam nepun sat.
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 12:12:41
|
|
|
|
AndreaK
|
Sto sam manje mobilna sve vise sam za kompom a samim tim na RR u proseku... 5-6h na dan! to je vec zavisnost
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 12:14:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Vise provedem nego sto ne provedem ...Navucena sam skroz
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 12:17:42
|
|
|
|
jovana j
|
Pa... dosta u principu, jer sam tu, sada imam vremena, takav mi je period... Inace zavisi dosta od situacije. Kontam kad krenem da radim da nece to bas biti tako, a da ne kazem kad dodje bebana... verujem da nece biti vremena,ali prelepo je znati da imas ovako neko mestasce gde ces uvek dobiti utehu, savet, dobru rec i pre svega puno podrske! Gde nijedno pitanje nije glupo niti suvisno... stvarno svaka cast za forume, za celokupnu ideju, ja sam odusevljena!!! Puuuuuno poljubaca mojim drugaricama !!!
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 13:11:51
|
|
|
|
MarijaBg
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK Sto sam manje mobilna sve vise sam za kompom a samim tim na RR u proseku... 5-6h na dan! to je vec zavisnost Potpisujem! Lezim vec vise od mesec dana i da nije RR ne znam sta bih... Ionako najvise razmisljam o trudnoci i bebi, ovde se uklapam bas...
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 14:07:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hm, ja imam sve manje vremena , stisle su me obaveze a i kad je lepo vreme nekako mi je glupo da ga provodim za kompjuterom,... Mislim da kad pocnem da radim necu uopste imati vremena
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 14:20:28
|
|
|
|
eni26
|
7d_24h
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 14:33:50
|
|
|
|
jabudic
|
10h sigurno
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 7.4.2011 14:39:47
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Hm, ja imam sve manje vremena , stisle su me obaveze a i kad je lepo vreme nekako mi je glupo da ga provodim za kompjuterom,... Mislim da kad pocnem da radim necu uopste imati vremena isto...
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 19.2.2012 0:52:47
|
|
|
|
mama kukunka
|
Ne znam kako ce biti kad prodje zima i snegovi..ali sada..jaaako puno..Ulogovana sam neprekidno ( osim ako komp nije na punjacu pa se sam iskljuci) a citam i kuckam kad god stignem,,cesto ustinem od spavanja ( kao npr sada)..tako da mene stavite u pik dijagrama- na max vrednost
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 6.5.2012 15:57:23
|
|
|
|
Jole84
|
Rekla bih-preteranoo
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 15:51:21
|
|
|
|
*Maki*
|
zavisnik sam,ne gledam na sat
|
|
|
|
RE: Koliko dnevno provedete na RR? 11.3.2013 23:41:46
|
|
|
|
vikiveki
|
E danas sam ceo dan bila na RR, ako ovako nastavim i sanjaću RR
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?