Olga75 -> RE: Kumovi (20.8.2011 15:12:27)
|
IZVORNA PORUKA: GRGA Drage moje zene........ja sam sinoc bila zprepascena ,,grozena,zgranuta i sta sve vec nisam!!! Naime u pitannju su nasi kumovi..............sve je pocelo kada jelte odjedom su prestali da nas zovu,,da ne spominjem da mi moja kuma nikada ne salje ni poruku samo za rodjendan i to je sve...........Sve ja nju.........I onda mom muzu kum nije ni rodjendan cestitao,,,,,,prestao da se javlja.......... ...............Da bi skoro pravili sinu rodjendan na veliko...............i svi bili pozvani sem nas????? Ja sam zgrozena.........kada su ih pitali gde smo mi odgovor je bio,,,kako su oni nas zvali,a mi se nismo javljali ?????A nisu nas ni zvali............ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Da bi na kraju njegov surak pitao mm-a .......mom suprug je rekao kakao nam se kum ne javlja i to .pitao jeste li kupili nesto veliko...........A jesmo auto??E kada je cuo koji smo auo kupili samo jerekao...Samo da znas sada vozis bolja kola od njega i nece ni da ti se javi.................. [sm=zmeden.gif Ja sam prslaaaaaaaaaaaaaa!!!!!Znaci nisam mogla da verujem--inace ti kumovi su nam vencani! IZVORNA PORUKA: GRGA mm sada zeli da ponisti kumstvo sa njima................... ..........Planiramo bebu,,zelimo i da krstimo dete,,i sta oni da mu daju ime...........Ma kako da ne...........Ja sam bila mnogo tuzna..............Jer ja to volim da postujem.......obicni seljaci...zbog auta.....Ej bre ,pa sta je jedan auto bem mu misa................... ......Nista,,,pa sta meni to nista ne znaci,,,,,,,,radimo trudimo se i eto,,mm-rinta celi dan................... ZGRANUTA IZVORNA PORUKA: PoisonEve Ma ne znam von...tako me je sve lose krenulo... Inace, Grga apropo kumova: Ja sam se tako zajebala sto sam izabrala drugaricu iz detinjstva a ne nekog drugog... Vidite ovako ja stvarno nisam materijalista i nisam sa svoje strane apsolutno nikog zvala na svadbu da bi nesto dobila, ali nisam ocekivala da ce moja vencana kuma da mi pokloni soljice za kafu koje je verovatno imala vec dugo godina u kuci. Aj sto su soljice, nego su tolikooo ruzne da ja nemam ni kome da ih poklonim. Sramota bi me bilo. Prave ciganske sa nekim ruzama...ma uzas! Da je dala 1000 dinara mogla je na buvljaku da kupi bolje. Iskreno mene je to malo povredilo. Nisam za to da mi se kupuje zlato ili kakve druge gluposti, ali bar da je pitala sta vam treba...ne. Ubedjena sam da je ove imala kod kuce. Pritom ona zivi sa mamom i stalno je zaposlena ima pristojnu platu i nema kredite niti dugovanja. Ona se takodje retko javi, nikada ne pozove, eventualno posalje sms poruku: Ej, sta radis? Kafu u gradu uvek placam ja, cesto zovem i nju i njenog dugogodisnjeg decka na ruckove i vecere. E, onda sam se zapitala da li sam ja kao prijatelj toliko losa da vredim nekih 600 din koje mi u obliku soljica pokloni vencana kuma? Mozda je stvar u meni...ali sta? IZVORNA PORUKA: zivka EVE ima nas raznih...to znas i sama, ali zato je ovaj svet i interesantan. Sta da ti kazem...malo prikoci... ne zovi ti njih na vecerice nego kad te zovne ti je lepo pitaj kad da dodjete kod nje na ...recimo pizu i palacinke? Pa tako malo ustali pa ces videti da li je i dalje vredna tvoje paznje. A sta mislis mozda je postala i malko ljubomorna jer si se vencala, cekas bebu ...? IZVORNA PORUKA: PoisonEve Zivka, iskreno nisam razmisljala o tome....meni je uvek bilo drago kad mojim prijateljima lepo ide u zivotu, bila sam ponosna. Nisam razmisljala u tom pravcu... Grga, ako je stvarno takva situacija onda bi mozda stvarno bilo najbolje da prekinete kontakt. Moja situacija je drugacija. IZVORNA PORUKA: vonavoj joj,poison,imam i ja slicnu kumu..mada se sada malo smirila..tj,ja sam njoj kuma! ja nju ispostujem,ali kada ona meni nesto treba da pokloni,nema para..znas kriza je,pa jbg i kod mene je ista nemoj se nervirati,nisi jedina koja te pogadja,i ja sam tako ranije reagovala,ali eto proslo je 5 godina,pa je i ona neka stvari shvatila... IZVORNA PORUKA: zivka Eve i ja takodje ali evo sta se meni desilo za svadbu- drugarica iz detinjstva koja je kuce od mene tj mojih nije se pojavila da kiti svatove a cak se nije javila da mi kaze ako nista drugo teraj se ili sta vec... Bez razloga veruj mi. Obrati malo paznju i na njeno ophodjene prema vama mozda se nesto promenilo... a mozda i nije... Videces da li je to prijateljstvo vredno truda ili ne a mozda je i trenutno... Inace mi volimo da nam dodju prijatelji i ja stalno nesto spremim u kuhinjici i ugadjam da nam svima bude prijatno ali desava se... da ipak nekad ne treba trositi vreme na neke ljude IZVORNA PORUKA: GRGA Poison eve draga ja sam veruj mi bila zapanjena.........Ja i mm smo deca i rasturenih porodica,,maltretirani izbacivani iz kuce i tako to da ne gulim..Poenta toga je da ja stvarno volim kumstvo i jedno potsovanje............Svaka salva,vecere spremane,,,sve sam se trudila da ispostujem,,mm ode kod njih i kumi kupi original parfem versaci ....deci sta sve nismo nsili jednostavno posto se jednom u 2 meseca vidjamo uvek am se trudila da svakom nesto odnesem,,i da svakoga ispostujem.......... .....................Da napomenem da ti kupomi imaju 2 zgrade sazidane sa stanovima!!!!Imaju svoju perionicu.........novca koliko hoces,,,samim tim dobara kola..........A slusajte sada ovo......kada smo se vencali mi smo uzeli ovako mmm njega za kuma,a ja njegovu zenu za kumu..Svarno smo bili super pa smo mislili da to ostane lepo druzenej i zajedno. ................Ni ja nisam takva da gl;edam sta mi ko kupi,,,bitno je da je od srca.......A li mi smo od njih za vencanje dobli komplet tanjira za 6 osobe sa soljama za kafu!!!(Iz beca a taj isti komplet kosta 11 evra!!!!!!)To je poklon bio od njih dve--Znaci ona je to donela meni i on vladi!!!!........A da ne pricam sta sve imaju..................... ......Nebitno,,,za novu godinu su nas zvali kod njih u inostranstvo...Cak imaju dva stana pa su nam jedan dalai da spavamo!!Znaci ja i mmm u jedan stan...Kum i kuma sami u drugi na spratu... .........MM kumu kupi kaopoklon boks davidov cigara(nije znao sta drugo),,,Ja kumi kupim divnu majcu iz budika,kucne appuce i lak za nokte.........Kafu,vino kolace,,i napravim dobos tortu!!!! ....................Docekali mi novu godinu i stra dana(zamislite bili smo tamos amo 2 danna)mm cisto pita kaze idemo mi sutra kuci i oni cute ..nista...............Cak nas spremili da nas isprate........I kuma kaze evo kumo poklon za novu i iPSRATE NAS.. Mi poludeli koliko smo para pukli za poklone,docek,put gorivo oni na sposle2 sata ispratili.a putovali smosa tima...............Kada sam ja pogledala poklon,,,u kesi su bile tri jabuke,napolitanke,i kalendar erste banke!!!!!!! .......................A sada su digli nos jer ,jerlte kako mi da vozimo bolji auto od njih!!!!Haos
|
|
|
|