Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.12.2019 12:56:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Nema. Pravio ga je naš čovek koji je preminuo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.12.2019 12:58:32
|
|
|
|
Dragce86
|
Hvala, Ana, pokusacu da vidim jel ima slicno po apotekama.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.12.2019 13:19:48
|
|
|
|
Slavkic
|
Hvala na informacijama
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 15.12.2019 13:20:20
|
|
|
|
vocicana
|
Imam 7 renew od Syoss~a, odlican, neki njihov Total repair sprej dvofazni, malo ga naprskam na kosu, dugo nisam uzimla njihove preparate, pa hajde malo za promenu, super mi je kosa. Nego poceh sa optimum B komplexom pre neke tri nedelje, nikada mi u zivotu kosa nije ovoliko porasla za to vreme, manje opada i odlicno se osecam sto je najvaznije, nego masim temu, pa da ne drobim previse
|
|
RE: Koji šampon koristite? 15.12.2019 16:05:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Voci, pijes B kompleks? Je l' ti utice na apetit? I dalje pricaju za onaj Farmasi sa belim lukom... sad cubda ga uzmem, jesno vreme sam ga koristila, sad nisam bas dugo
|
|
RE: Koji šampon koristite? 17.12.2019 7:07:28
|
|
|
|
lepic
|
Menjam stalno, Mozda neki Afroditin probam,
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 17.12.2019 8:59:35
|
|
|
|
vocicana
|
Sa Farmasi nisam postigla nista, pijem Optimum B komplex, ne jedem nista vise, cak cini mi s i mnje, ali raste kao da je djubrim.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 12.4.2020 14:46:13
|
|
|
|
Nevenaa
|
Panten
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 12.4.2020 15:07:26
|
|
|
|
mama ivane
|
Glagi sampon za svaki dan. Najbolji do sada
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 12.4.2020 15:24:03
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam sada kupila Stilov sampon sa belim lukom. Mnogo lepo mirise. Ma ni L od luka. I taj je bas protiv opadanja kose.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.4.2020 6:33:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: lepic Menjam stalno, Mozda neki Afroditin probam, Koristim afroditin sa pantenolom. Meni je super
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.4.2020 9:18:45
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I ja menjam, trenutno imam neki najobicniji od koprive Masna mi kosa, pa da je malo isusim.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.4.2020 9:42:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trenutno neki protiv opadanja Insight loss control.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.4.2020 10:20:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Menjam svaki put, trenutno koristim Seri za dubinsko pranje kose. Najviše mi je odgovarao Phyto Cyane, čini mi se.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.4.2020 14:38:54
|
|
|
|
vocicana
|
Trenutno Wash and go
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.7.2020 9:40:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Trenutno Wash & Go (kamilica)
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.7.2020 9:41:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Uzela neki med i mleko u Lilly-ju.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 6.8.2020 15:09:21
|
|
|
|
branki*
|
Ja napravila onaj sampon za rast kose koji godinama kruzi na netu.sve ukupno je izaslo malo manje od 1000 din.pocinjem njime da perem kosu od danas,pa cu pratiti je li pomaze.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 6.8.2020 15:12:02
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam kupila ovaj,i masku istu.Ne mogu vam opisati kako mirise,na neku svjezinu.Savrsen je
|
|
RE: Koji šampon koristite? 6.8.2020 15:14:00
|
|
|
|
branki*
|
Ti emicw imas kosu kao zmaj,mozes da peres cime hoces.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 6.8.2020 15:27:31
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Branki, to ti je super. Pantenol, vitamin D, kopriva bese... Super kombinacija.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 6.8.2020 16:02:16
|
|
|
|
flamingos
|
Fino Branki.Meni kosa raste,ali baš dosta opada.Moram da vidim nešto da kupim i sprečim opadanje.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 6.8.2020 16:07:12
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jedite koprive i sve sto sadrzi gvozdje.. Kosa i nokti ce biti lepi 👍
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 6.8.2020 19:53:41
|
|
|
|
physio70
|
Nivea. Bude meka kosa posle pranja i lepo mirise.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 6.8.2020 20:01:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, nije lose to. Javi utiske
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Grape Accessories - Grape nakitŽivopisno, veselo, jedinstveno!!!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?