Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji šampon koristite? 2.4.2019 13:43:24
|
|
|
|
Sanidej
|
Prelazim na obican sampon od zelene jabuke tipa Glamur. Ove sa egzoticnim vockama bataljujem, iritiraju mi kozu glave
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 2.4.2019 13:44:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Cuvaj se peruti 😊
|
|
RE: Koji šampon koristite? 2.4.2019 13:51:03
|
|
|
|
Sanidej
|
Fasovala vec..inace imam suvu kozu i uvek sam u problemu.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 2.4.2019 16:25:15
|
|
|
|
vocicana
|
Pa promeni nesto
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 10:28:02
|
|
|
|
mama ivane
|
Isprobala sam mnogo vrsta sampona i najbolje mi se pokazao najobicniji sampon od breze, neopada mi kosa, nemrsi se , sveza mirisljava , nemasti se nema peruti ma savrsen
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 10:30:11
|
|
|
|
Duškić
|
Sad sam uzela neki subrina sa kafom.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 11:25:42
|
|
|
|
doramar11
|
Pantene
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 11:38:09
|
|
|
|
Duškić
|
Meni pantene ne odgovara. Ja cesto menjam sampone. Koristila sam najduze krauterhof
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 12:22:59
|
|
|
|
doramar11
|
Nisam znala da Krauterhof ima dobre sampone, uglavnom sam ga vezivala za anticelulit program.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 12:46:13
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama ivane Isprobala sam mnogo vrsta sampona i najbolje mi se pokazao najobicniji sampon od breze, neopada mi kosa, nemrsi se , sveza mirisljava , nemasti se nema peruti ma savrsen Mm je morao da predje na brezu i koprivu. Koristio je H&S godinama i unistio kozu. Skoro da je rane imao. Onda je koristio razne medicinske ali mu ni oni nisu odgovarali. Sada samo brezu i koprivu i koza mu se skroz oporavila. Uzima afroditine sampone. Starija cerka ima uuuzaaasno gustu kosu, nema sta joj nismo uzimali za rascesljavanje a koristila je i sve moguce decije sampone. Svaki put nocna mora kada treba da se ceslja. Sada je i ona pocela da pere sa tim muzevim samponom i kosa joj je predivna. Samo moram pitati dr da li je rano da ona koristi te sampone za odrasle jer ima tek 8 godina
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 13:03:44
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja ih koristim samo što na pola litre šampona dodam 100ml pantenol rastvora, ad kapi (ne uljane), i 30ml kapi od koprive.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 13:26:17
|
|
|
|
doramar11
|
Dobri su vam ti dodaci za sampon, bas ga lepo obogate.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 14:15:44
|
|
|
|
vocicana
|
Probala jesam svasta, ali cu probati i ove stare...breza, kopriva...tako te, kada istrosim kontigent koji trenutno imam kuci.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 14:50:44
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Probala jesam svasta, ali cu probati i ove stare...breza, kopriva...tako te, kada istrosim kontigent koji trenutno imam kuci. Ti stari su i najbolji,kopriva posebno
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 10.7.2019 15:05:47
|
|
|
|
doramar11
|
Pitanje je koliko u tim samponima ima biljnih ekstrakata. Sve je danas vestacko.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.7.2019 11:31:30
|
|
|
|
MimaKos
|
Phyto volume i super je!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.11.2019 12:47:13
|
|
|
|
mama ivane
|
Isprobala sam Palmolive sampone predobri su najbolji je od Nara
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.11.2019 13:56:01
|
|
|
|
branki*
|
ja imam trenutno neki iz lidla.i pojavila mi se perut.nisam ni razmisljala o smponu,ali me sad vi nateraste na to.da li je do sampona ili nesto drugo,pojma nemam.kad se potrosi,uzecu neki drugi,pa cu videti.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.12.2019 22:24:16
|
|
|
|
Slavkic
|
Obicni sampon od koprive i posle regenerator kosu perem 2 puta nedwljno
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.12.2019 12:45:14
|
|
|
|
Dragce86
|
Za sad Biobaza kozmetika 3 u 1 i sampon i gel za kupanje
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.12.2019 12:48:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Phyto Cyane
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.12.2019 12:49:17
|
|
|
|
Dragce86
|
Probala sam mnogo toga ali problem sa masom kosom i pojacanost masnocom temena ne mogu ni cim resiti...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.12.2019 12:50:02
|
|
|
|
Slavkic
|
Ne vredi ako je to genetski ni jedan sampon ne pomaze
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.12.2019 12:52:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Dragce, meni je za to pomogao samo šampon Uma i ceđ ali na žalost više se ne pravi. To je zapravo bela glina i pepeo, izgleda kao blato i ne peni, ali ja posle njega operem kosu sa nekim blagim šamponom. Jedino dok sam ti koristila mogla sam kosu da perem svaki treći pa čak i četvrti dan, što se nikad, nikad nije desilo. Ako nađeš nešto barem slično tome obavezno probaj.
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.12.2019 13:00:49 >
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 14.12.2019 12:53:36
|
|
|
|
Slavkic
|
Da li ima d Ay se na ruci iz inostranstvs
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VREME JE DA VAŠA KOŽA BUDE MLAĐA OD VASKoristeći dostignuća epigenetske nauke o koži, Eucerin® otvara novu eru u podmlađivanju kože! Eucerin® Hyaluron-Filler E...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?