Anoniman -> RE: Lažna menstruacija (11.1.2013 12:03:46)
|
Devojke interesuje me sledeće - dragi i ja radimo na bebi, do sada su mi ciklusi išli 17.08., 16.09., 14.10., 12.11, 8.12 i trebalo je da dobijem 5.01. 3. i 4. sam imala bolove kao da ću da dobijem, ali nisam. 9. januara popodne na gaćicama jeva vidljiv roze iscedak (da nisu bile bele, ne bih ni videla). Popodne ništa, uveče ništa. Išla normalno u wc (i velika i mala nužda - posle velike meni UVEK krene) - ništa. Kažem ja dragom da ako do sutra ujutru ne dobijem, radim test. 10. januar ujutru - kreće. Ne bi ja ničemu od toga pridavala neki značaj da meni ova menstruacija nije toliko čudna. Od 11. godine kako sam prvi put dobila, pa do sada kada imam 32 je uvek bilo isto - dobijam uvek tamno braon iscedak, traje to popodne/prepodne i kreće uvek tamna, gusta krv. Trajanje same menstruacije, kao i količina, se smanjilo posle prvog porođaja, ali način na koji kreće/ide/završava se nije nikada menjao. Ovaj put toga braon nije bilo. Kada idem da piškim urin je bezbojan (kod moje klasične menstruacije je uvek izmešan sa krvlju), krv nije ni malo tamna niti gusta. Imate neku ideju? Da li test može da se uradi iako mi ovo ide? Hvala na odgovorima
|
|
|
|