Sneskic@ -> RE: Lažna menstruacija (16.5.2012 12:20:39)
|
Zdravo svima, ja sam nova ovde i jako bi mi značilo kada bi mi neko izašao u susret i posavetovao me. Naime, ja imam 23 godine i vec 3 meseca pokušavamo da dobijemo bebicu. Prošlu menstruaciju sam dobila 15. 04. i bila je ok. 15 dana pre očekivane sledeće menstruacije grudi su počele da mi bujaju, užano su bolele na dodir ( a meni je bilo prerano da bih to shvatila kao znak pms-a). 11. 05. nakon nekoliko dana mučnina, bola u grudima, naveče sam dobila neverovatne grčeve u stomaku, toliko me je bolelo, da nisam smela da se pomaknem i pravo sam uplašila svog partnera jaukanjem i plakanjem. Sutradan, negde oko 6 sati naveče sam dobila, 2 dana ranije nego obično što biva, ali je menstruacija trajala samo tri dana i bila je jako, jako oskudna. Što se tiče boje nije bilo nikakve posebne promene, sem da je malo svetlija nego inače, a mene ubiše bolovi u donjem delu ledja. Znam da je najpametnije da odem kod lekara, medjutim, do petka kad sam zakazana, ću da poludim, pa bih vam bila zahvalna kada bi me neko posavetovao. Pozdrav
|
|
|
|