bebać
|
Meni danas dunilo, počela sam ih praviti u pola 6 večeras, još nisam imala limuna i jaja pa sam i po to sišla do marketa Ali su ispale kao zvono dobre Pošto ja nisam nikad bila škrta, odala bih nekoliko tajni: ja tijesto provlačim kroz prste, i baš stišćem onako više sa svih strana ostavim da nadolazi najmanje pola sata(tijesto) pa kad ih ' iskružim' čašom(uzela sam neku manju čašu, za sok, pa su mi bile baš okrugle i taman, i nekako sladje izgledaju, nego one veće) ostavim još 40ak min da nadolazi ulje doooobro zagrijem, i pečem ih na najmanjoj temp(kod mene je plin) i praktikujem da ona strana od krofni koja je bila gore(dok su nadolazile) kad pečem ih ide dole I meni je šmek u izrendanom limunu u tijestu Moraju, al' moraju biti dobre. Mrsko mi je slikati, i da, imaju one šupljikice unutra, skoro svaka ima( od 5 kojih sam pojela, 4 su imale šupljikice)
_____________________________
"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”
|