majamilan -> RE: RR Deda Mraz 2012. (10.1.2013 22:55:05)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: majamilan najzad sam resila da i ja napisem svoje utiske, posto ima jos neko ko je iskren i kaze svoje zamerke(da se razumemo ne iz zle namere). naime, nikako ne mogu da izbijem sliku iz glave kada jedna mama nosi svoje dete niz igraonu i gazi dvoje male neduzne decice koja i ne hodaju. animatorka je opomenula pa je gazenje druge dece prekinula. vreme nam nije odgovaralo kao i vecini dece ali dobro to je nas problem. slike nemamo i nemamo namere da uzimamo, ucene ne volim(ko razume shvatice). sve pohvale za rr organizaciju a ostale bih zamolala da se ne guraju gde im nije mesto.toliko od mene i veliki pozdrav za rr Šteta što ovo vidim tek sad ali da odgovorim. Unapred se izvinjavam Dunji jer sam obećala da neću odgovarati na provokacije jer sam 100% u pravu i stojim iza svojih reči. Izvini Dunja, ali ovaj bezobrazluk je prevršio svaku meru! - Nijedna majka nije toliko nenormalna da gazi tudju decu. Malo se raspitaj šta se desilo pre nego što kritikuješ i ogovaraš. - Vreme je odgovaralo svoj deci sem tebi. Iskreno mi je žao što je tako. - Niko za slike nikoga ne ucenjije, ali ne možeš da tražiš fotografa, da se slikaš i onda kažeš ja neću da platim. Neko se potrudio da slika i te slike uradi i plati ih. AKo nisi želela trebalo je na vreme da to saopštiš. Ružno je da tvoje greške neko drugi plaća. I stvarno nema potrebe da se kriješ i ne javljaš na telefon. Bilo je samo potrebno da kao i još jedna žena sa RR kažeš: izvini ali ja ne mogu to da platim. Nije bilo potrebe da se odmah nešto ljutiš i svadjaš. Odrasla si osoba i treba da stojiš iza svojih reči, a ne da se kriješ. -Molim te da više ne ružiš ono što je lepo i odradjeno od srca za svu decu. Žao mi je što se uopšte o ovako ružnim tnom piše na ovako lepoj temi. Izvinjavam se svim ringerajkama i ringerajcima. Toliko od mene i neću više o tome. mod, odgovoricu ti i ovde i na pp sta je bilo nenam i ne zanima me, napisala sam sta sam videla.sta god da se desilo nije bilo razloga za onako bahato ponasanje, pa bih te molila da sama poslusas svoj savet i ne pricas o o nome sto nisi videla _u vrticima je spavanje od 10-11h pa ti sada vidi kome je odgovaralo, inace je to najmanje bitna stavka, vazno da su se deca lepo igrala, kao sto sam rekla to je nas problem a i moje dete cesto ide u igraonice tako da nije toliko zeljno toga. _neznam sta je ucena ako nije, "ako ne uzmes sve ne moze ni te i te".vise puta sam ti nagovestila da ja grupne slike ne zelim (ako si senilna proveri pp).da si zvala javila bi se 100% posto deo posla zavrsavam preko mob, tako da slobodno lazi druge mozda ti i poveruju. odrasla jesam obrazovana jesam sto ne bih rekla za tebe. da imam svoj zivot imami svoje komlekse ne lecim na forumima kao neki.iz ovih razloga ne volim forume.izkomleksirane seljancice pisu sve i svasta pa tako i lazi. izvinjavam se svima, da ruzim nisam imala nameru samo sam htela da iznesem svoje misljenje.
|
|
|
|