vikiveki -> RE: RR Deda Mraz 2012. (29.12.2012 16:38:06)
|
Ma ja nemam reči da opišem koliko su deca oduševljena sa celokupnim druženjem,počev od igraonice i igrica pa do paketića....a tek su paketići posebna priča,deca su se oduševila šta su sve dobila od igračaka a iskrena da budem ja sam se još više oduševili jer sam očekivala skromniji paketić sa obzirom koliko smo ga platili[sm=smiley1.gif] a kada smo otvorili paketiće ja sam ostala bez teksta, a deca su po kući skakala od radosti.Svaka čast za RR organizatore a i sponzore[sm=bravo.gif] Dinosaurusi i Minis konjići su pravi pogodak što se tiče moje dece[sm=smiley36.gif] I pored gužve uspela sam da upoznam relativno veliki broj RR mama:Torbicu,Isidoru,Didy,Adrianu83,Anak Su Nmaun,New mom,New Nick ,Olgu RR...naravno prvo sam upoznala naše predivne dame Dunju i Aalisu RR[sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif] I moj muž se baš oduševio jer nije očekivao da će sve biti tako dobro i lepo organizovano[sm=smiley1.gif] a sada samo priča o Ringeraji i kako je uživao.....Iduće godine dolazimo 100% Dunja hvala na lepim slikama[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|