ikacc -> RE: RR Deda Mraz 2012. (18.11.2012 23:42:52)
|
IZVORNA PORUKA: zamenica IZVORNA PORUKA: Modessty Za Niš: Zvala profi fotografa i kaže da bi cena fotografije bila 100 din. Ako ste za molim vas da mi danas, sutra napišete. Dečko inače ne radi te stvari, radi sa menkenkama, šminkerima itd. Fotke bi sigurno bile ekstra. Ako nećete onda da zamolim mog dobrog druga da nas fotka, pa da svako radi za sebe. Ne bi angažovala tate jer će nam trebati da čuvaju decu dok se mi ispričamo [sm=smiley36.gif] Modessty, možete li kontaktirati i neku foto radnju (FotoArt, Foto Bata i sl.) da vidimo šta oni kažu. Cene fotografija su svima iste 100-120 din, ali bi sa tim radnjama bilo lakše uzimati fotografije - odete kod njih kad možete i oni odrade, a imaju i onu foru da se ubaci kalendar i sl. Ja, na primer, ne smem da se pojavim bez 3 takve fotografije - babe i dede bi poludele [sm=smiley36.gif] Slazem se , moze se kontaktirati i foto li, foto art, foto dobri sale, ima ih puno, i bilo bi lakse uzeti svoju fotografiju u foto studiu, ali kako hocete vi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|