Modessty -> RE: RR Deda Mraz 2012. (15.11.2012 8:44:54)
|
IZVORNA PORUKA: zamenica Modessty, možete li kontaktirati i neku foto radnju (FotoArt, Foto Bata i sl.) da vidimo šta oni kažu. Cene fotografija su svima iste 100-120 din, ali bi sa tim radnjama bilo lakše uzimati fotografije - odete kod njih kad možete i oni odrade, a imaju i onu foru da se ubaci kalendar i sl. Ja, na primer, ne smem da se pojavim bez 3 takve fotografije - babe i dede bi poludele [sm=smiley36.gif] Lakše mi je bilo ovako jer dečka znam i mogu da cepidlačim, a ne verujem da će nas fotradnje koštati samo 100 din jer nas malo ima, tj mala im je zarada. Ako hoćete zovite, nemam ništa protiv. Ono što mogu da vam kažem o Vladi je da ima strpljenja i smisla za to što radi. Znači neće biti ono što nam se sa firtmom na dodeli desilo pre neku godinu - da su foto grafije užas jer nije fotograf čekao da se dete namesti i smiri, a neki su ostali i bez fotografija. Znači, za Vladu mogu da garantujem. AKo hoćete neku foto radnju i to je ok. Ali ja neću da ugovaram jer nemam poverenja u njih, a sa foto Selmom sam se letos posvadjala [sm=smiley36.gif] Nisu mi odradili slike kako sam htela [sm=smiley36.gif] Šta ću kad vidim i sitnice [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|