Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Beba i mamini nokti 31.7.2017 14:45:43
|
|
|
|
Sarav
|
Kratki nokti i uvek lakiranje dugotrajnim lakom, imam lampu i obožavam da se sređujem
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 31.7.2017 14:50:21
|
|
|
|
veselicaa
|
I moji su kratki,trenutno samo bezbojni lak.
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 31.7.2017 15:27:26
|
|
|
|
dddaca
|
I moji su kratki i ne lakiram ih
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 31.7.2017 17:11:00
|
|
|
|
Duškić
|
Meni nalakirani uvek. Imam lepe nokte ..mislim da su mi u 9 om mesecu bili bez laka
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 31.7.2017 21:50:39
|
|
|
|
emicaa
|
I moji su trenutno kratki,oporavljaju se od trajnog laka.Za koji dan cu ih opet srediti,samo da porastu jos malo.
|
|
RE: Beba i mamini nokti 31.7.2017 23:55:52
|
|
|
|
choopa choops
|
Imam uzasno krte i lomljive nokte, koji u zivotu nisu porasli sami. A kad stavim vjetacke ili samo gel lak, nakon toga mi budu uzasni, po pola godine i više ne mogu da se oporave. Tako da su mi uvijek kratki i ponekad nalakirani obicnim lakom.
|
|
RE: Beba i mamini nokti 1.8.2017 0:02:27
|
|
|
|
Sarav
|
Meni gel lak jedino odgovara jer nema turpijanja a traje mi kao gel da sam stavila
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 1.8.2017 7:59:43
|
|
|
|
krin 40
|
I moji su uvek drugačiji i sa gel lakom.Ali meni to radi manikir.Ja sam tupava za to.Sama nitu umem lepo da ih sredim niti imam živce.Sreća je što je salon pored mog ulaza.Moja draga Sofi mi brine i o glavi i o noktima i o obrvama.Radi i masaže..ma sve❤
|
|
RE: Beba i mamini nokti 17.11.2017 12:03:03
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja uvek imam gel i neku srednju duzinu. Ne smetaju mi sa baratanjem i bebom u smislu promene pelena,oblacenja itd. Redovno perem ruke i cistim ih antiseptikom stoga nije nehigijenski. Jer to svima prvo padne na pamet. Doduse od ludovanja hormina uzasno su oslabili pa vec mesecima nemam nokte i ne mogu da se naviknem.
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 17.11.2017 15:58:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam ibegavala da ih lakiram obicnim lakom, a prestala sam tada i da stavljam gel... ali ne zato sto mislim da je to nehigijenski i neprimereno da majka ima - gluposti, nego nisam mogla nikako da ih odrzavam i da se uklopim sa vremenom da idem na dopune, pa sam prestala da ih radim
|
|
RE: Beba i mamini nokti 17.11.2017 16:58:38
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mama Jo ja ih radim sama. Da idem na korekciju bas se pitam kada bih stigla,nema od toga nista. A kad si vec spomenula lak. Ja ga nesto ne volim. Svaki dan da ga mazem i dopunjavam ne volim
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 3.12.2017 1:43:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
Volim duge i uredne nokte. Nikad mi ne smetaju uz bebu
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 6.3.2018 9:16:17
|
|
|
|
Dora89
|
Ja nisam lakirala nokte dok beba nije napunila godinu i po dana, i skraćivala sam ih redovno, zato što uvek se skine lak ili pukne nokat dok nešto radim oko bebe. Sada imam i duge nokte, i lak na njima. A gel-lak može od prvog dana, ko voli.
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 6.3.2018 9:19:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Kratki nokti i uvek lakiranje dugotrajnim lakom, imam lampu i obožavam da se sređujem Gde uzimas dugotrajni? Imam ih, pristojne duzine.
|
|
|
|
RE: Beba i mamini nokti 6.3.2018 9:26:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lak kako ko hoce al se jezim kad vidim ammu sa kandzama sa tek rodjenom bebom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?