Anoniman -> RE: Beba i mamini nokti (7.8.2009 15:18:10)
|
Ja sam jos u bolnici nalakirala nokte i na rukama i na nogama, iako me je sve zivo boljelo. zena apsolutno NE SMIJE da se zapusti, nikada! Stalno mi je na pameti jjedna prica sto mi je baba ispricala(koja je moju mamu i mene uvijek ucila da treba da budemo sredjene svaki dan, pa makar ne izasle iz kuce). kada je ona bila mlada zalila joj se komsinica na muza kako je uvijek nezadovoljan svojom zenom. I pita ga ona zasto, uvijek je sve cisto, spremljeno, zategnuto, djeca blistaju, svaki dan mu kuva. A on joj kaze: NEMAM PRIMJEDBE NA KUCU, DJECU, RUCAK, ALI ZENO MOJA, KADA DODJEM KUCI NEMAM NA CEMU DA PLJUNEM BEZ NA TEBE. I to je bilo prije 50 god kada se smatralo da zena treba da bude Pepeljuga u sopstvenom domu, a za izgled koga boli uvo. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Meni su stalno bili nalakirani nokti, valjda je to bila jedna od prvih stvari kada sam došla iz Betanije. Ima fotka... sada mi je to proletelo kroz glavu, Luka jede prvu kašicu (3,5meseca) i vidi se moj prst koji drži kašiku, i vatreno crven lak za nokte.
|
|
|
|