Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.1.2020 10:05:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ovo su moji noktici, stari nedelju dana. Zanemarite razlicit oblik, duzinu... 😄
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.1.2020 19:13:14
|
|
|
|
branki*
|
Super, Sanjalice, deluje da nisu puno porasli, bar se ne vidi.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.1.2020 8:31:36
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice jako lijepo,uredno.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.1.2020 10:08:03
|
|
|
|
vocicana
|
Divni nokti Sanjalice, ja imam jako lose nokte, zato sam se i latila posla i polako usavrsavam sve sto mi se cini lepo.Ima tako dobrih zezalica, ja sam odusevljena. Btw, sa Alija mozete kupovati, imam ja neke, nisu si dobri, nikako one od 5 ml valjkastog oblika, veoma cesto boje nisu ni slicne onoj kako izgeda na vestaku.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.1.2020 13:42:25
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam sinoc odradila ali moram promjenit lak,nesto mi se ne svidja.Cudna mi boja a i jedva sam ga nanijela
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.1.2020 14:04:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, tako i ja kupim neki lak pa mi se na kraju boja ne svidja, ali me mrzi da ga skidam. To skidanje laka mi je najteze pada. Moram i neke turpije sa nabavim, ove su mi se istupile, a i ona tecnost mi je pri kraju. Kako vi skidate gel lak?
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.1.2020 14:22:28
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice kod mene je obicni lak a ispod bezbojni gel lak.Ja ga skidam turpijanjem.Iz nekog razloga nikako drugacije ne uspjevam.Juce sam kupila bas tecnost za gel lak,posteno platila i nista
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.1.2020 14:54:30
|
|
|
|
pari
|
Ja ću za sad sama da sređujem nokte...samo da kupim neku bazu...top coat imam, par lakova imam pa ću običan manikir... Sanjalice, lepi su ti nokti baš. Meni se i tvoji nokti emice sviđaju, i ta boja mi je ok, šta joj fali, ostavi je par dana pa skini
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.1.2020 21:17:10
|
|
|
|
pari
|
Evo moji prirodni, sutra cu da ih lakiram
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.1.2020 21:45:06
|
|
|
|
emicaa
|
Pari na fotki se mozda ne vidi toliko ali boja kao da nije ista na cjelom noktu.Stvarno ne znam kako da opisem 😂
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.1.2020 22:44:23
|
|
|
|
mati
|
Sanjalice, pisala sam ja na prethodnoj strani, veoma je lako. Emmice, a jel skines prvi sloj turpijicom, top, da izgubi sjaj? Ja sam na pocetku tu gresila, pa me Ivana uputila... Jos su meni uglavnom svi lakovi sa sljokicama, a one se teze skidaju. Ali sa ovim sredstvom za skidanje super ide.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 27.1.2020 8:35:12
|
|
|
|
emicaa
|
Mati ma da,onda tecnost na vatu pa vatu na nokat.Umotam folijom i cekam.Cekam oko 15 minuta.Posle toga skinem,izmem turpiju i sve istrpijam jer ovo ni mrvicu ne skine 😂
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 27.1.2020 8:51:45
|
|
|
|
emicaa
|
PS:skontala sam gdje grijesim 😂 sad da mi izrastu moji nokti pa cu ponovo 😂
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 27.1.2020 10:22:32
|
|
|
|
mati
|
I? Gde gresis? :) Ja cu danas ili sutra da skidam, izrasli su, dve nedelje vec, ali se slabije vidi zbog boje. Slikacu ti da vidis kako se lepo izdigne od skidaca, i samo zgulis.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 27.1.2020 10:33:10
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja sam sinoc odradila ali moram promjenit lak,nesto mi se ne svidja.Cudna mi boja a i jedva sam ga nanijela J Meni je božanstvena boja, kupih takav nedavno. Ne stavljam gel lak već neko vreme, letos sam stavila zbog mora, jedva sam oporavila nokte. Mažem sloj onog 6u1 (7u1 ili šta već), pa lak i na kraju završni, brzosušeći sloj. Stoji lak 5-7 dana, što je potpuno ok.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 27.1.2020 10:49:16
|
|
|
|
emicaa
|
Peace pa to je odlicno,7 dana da traje obicni lak je rijetkost.Ja sam kupila onaj Maybeline sto traje 7 dana,kod mene trajao 2 😂 Mati znas ono da trebas prije primera blago skinuti sjaj sa nokta,e pa ja sam turpijala grubom turpijom 🤦♀️ blago receno idiot
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 27.1.2020 12:26:47
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Peace pa to je odlicno,7 dana da traje obicni lak je rijetkost.Ja sam kupila onaj Maybeline sto traje 7 dana,kod mene trajao 2 😂 Mislim da ima veze sa podlogom i tim završnim slojem. Sam lak nikada ne bi stajao toliko.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 27.1.2020 17:27:32
|
|
|
|
branki*
|
Sad procitah.piše peace-jedva sam oporavila nokte.je l taj gel lak uništava nokte?nisam stavljala. Pa ne znam.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.1.2020 8:05:11
|
|
|
|
Peace*
|
Meni postanu slabi, listaju se i kidaju, ali to tek kada odlučim da ne stavljam opet. Dokle god stavljam u kontinuitetu, nokti su ok.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.1.2020 9:29:33
|
|
|
|
emicaa
|
Branki kazu da ne ostecuje,meni jest jer eto pametnica pogresno radila 😂
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 28.1.2020 15:50:09
|
|
|
|
branki*
|
aha.shvatam.ja nikako da odem kod drugarice da mi uradi.ali,stavlajm sliku cim odradim.bas su mi losi nokti.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.1.2020 10:00:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Od gel laka ne bi trebalo da nokti sradaju, kada ga radis sama. Ja uopste ne turpijam nokat puno, tako da nisu slabi i tanki kada skinem gel lak. Skidam ga onom tecnoscu, tako da ni tada ne ostetim nokte.Moji su nokti generalno slabi a gel lak ih malo ucvrsti i porastu.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.1.2020 11:33:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja sam porucila sve i radim sama. Gek tehniku jer mi je bitno samo da su nokti uredni i da ne moram stalno lak da mackam. Usteda mi je woow. Nego navuce se okolina pa bi svako alo moze za DZ. 😁
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 11.2.2020 13:54:15
|
|
|
|
branki*
|
EVo mojih.drugarica mi sredila.ona radi za sebe i drugarice.nije još profesionalac. Meni se dopada.
< Poruku je uredio branki* -- 11.2.2020 13:59:13 >
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 11.2.2020 17:35:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Super je. Jos ako kazes nije profesionalac.. Lepo je. I lepa boja.
|
|
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....