Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 19.1.2020 20:22:55
|
|
|
|
pari
|
Ili je najbolje imati prirodne nokte i samo nanositi bazu i lak i neki top coat bez gela, lampi i ostalog?
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 19.1.2020 20:27:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pari, stvar je u tome da se gel lakovi ne slidaju uopste nekoliko nedelja. Mozes da radis rukama sta hoces, oni ostaju na noktima netaknuti. Jedino sto sto izraste nokat.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 22.1.2020 18:46:09
|
|
|
|
mati
|
Fil, ovako:prvo se malo isturpija nokatna ploca, ja koristim obicne turpije, ne usudjujem se elektricnu. Zatim se malo cetkom skine prasina, pa se nanosi prajmer(primer) . On je voden i ne susi se u lampi. Zatim ide baza(base coat), susi se u lampi. Sledeci je gel lak, ja mazem u dva sloja, posle svakog ide lampa. I poslednji top (top coat) takodje se susi u lampi. Na kraju mozes staviti ulje na zanoktice. Pari, imas da nadjes bazu i top koji nisu za lampu, ali nisu toliko postojani. Kao obican lak su, bar meni. Laicki receno, razlika izmedju gel laka i gela jeste sto je nokat sa gelom cvrst i skida se onom el turpijom, a kada se namaze gel lak, nokti su i dalje tanki i savitljivi(ja imam slabu plocu pa se moji bas savijaju) i gel lak se po meni lakse skida. Postoji sredstvo bas za skidanje gel laka, isturpija se prvi sloj(top) malo samo da izgubi sjaj. Potopi se vatica, stavi na nokat i uvije u alu foliju. Svaki nokat posebno. Nakon par min se lak samo izdigne i zguli sa nokta... Nadam se da sam vam pomogla bar malo...
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 22.1.2020 19:08:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mati, u sustini, ulaganje je samo u lampu.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 22.1.2020 19:14:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I lak, i primer, i top coat 😂
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 22.1.2020 19:17:11
|
|
|
|
mati
|
Samo... I turpijice i baza i skidac laka...
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 22.1.2020 20:57:56
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Mati! 💕 Meni je najvise zbog ustede vremena. Ne moram da se uklapam ni sa kim, vec menjam boje i sredim nokte kad meni to odgovara. Inace imam gel na noktima, a planiram da predjem na gel lak uskoro.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 22.1.2020 21:07:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mati Samo... I turpijice i baza i skidac laka... Polako, svaki mesec po nesto pa posle duze vremena nista 👍
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 22.1.2020 22:02:55
|
|
|
|
mati
|
Ma naravno Fil. Meni treba pola sata da sve zavrsim. Imam i par gelova, ali msm da mi treba jos materijala za ceo postupak. I gel lak je skroz prirodan izgled, nema spiceva i debele nokatne ploce. Ja sam recimo ranije zbog posla, od ponedeljka do petka mazala neutralni lak, a onda u petak popodne "vikend" lak, drecave i jake boje. Ali to bas oduzima vreme. Sa ovim sam nasla sredinu i pronasla se... Ivanka, ja sam uzela sve odjednom na Aliju, posle samo navlacila kao hrcak...
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 22.1.2020 23:05:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mati, jesu uzimala lakove na Aliju? Jeste ulaganje, ali dugo traje i definitivno se isplati.Ja imam 5-6 lakova i nijedan jos nisam istrosila. A neki su mi stari skoro 2 gos. Jedino sam dokupila top coat.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 8:40:49
|
|
|
|
emicaa
|
I mene zanima jel iko uzimao lakove na aliju,kakvi su.Traju li stvarno kao i sto bi trebali.Ja sam opet pocela sa gel lakom,traje mi vise od dvije sedmice.Ne treba sat vremena da uradim
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 16:25:38
|
|
|
|
mati
|
Sve sam narucila sa Alija, tj Ivana mi je narucila Bilo je nesto kao komplet. Kasnije sam se navukla pa narucivala kod nas i kupila vecu lampu Silver crest.. Ali nju sam odlucila da prodam, ova sto imam mi je super i za ruke i noge. Gel lakovi iz kompleta su onako... Ali mi je narucila i druge neke bas dobre, sa njima sam prezadovoljna, skoro mi je stiglo jos sedam nijansi. Meni je sasvim dovoljno da traju i dve nedelje na koliko obicno menjam. Dok mojoj mami traju sve dok se ne smilujem da joj skinem. Dva meseca ponekad...
< Poruku je uredio mati -- 23.1.2020 16:27:06 >
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 16:37:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Znaci Mati navlacis me polako😊👍 Aleksandar mi je usput do posla.... 😁
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 20:32:08
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka zaista se neces pokajati.samo da se uhodas i posle ide super. Ovo su moji prosli
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 20:33:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Prelepi Emice! Mnogo volim nalakirane nokte ali me izludjuje sto moram da ih mazem svaki druhi dan i jos sa cekam 2h da se osuse! Ovo bi mi bilo bas olaksanje!
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 21:01:06
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala 😊Samo da dodam da sam ovo umazano pored ocistila 😂 Ja sam ih nisam radila vise od godine,i onda kad smo krenuli za Bosnu urdim da ne moram dole sbaki cas lakirati,a i da ne nosim jos i lakove.ovako sam 10 dana bila mirna
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 21:36:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice ti kao da se baviš time ☺️☺️
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 21:40:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lepo je Emice. Ja volim French
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 22:13:37
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi pa bavim,moje sestogodisnje djete ima svoju manikirku.Kad bude imala telefon bicu upisana mama nokti 😂 Sanjice volim ga i ja,ali ne radim cesto.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.1.2020 23:54:56
|
|
|
|
Didy
|
Poslednje dve godine stavljam gel lak. Ne sama. Odem da mi nalakira devojka koja to radi svake dve nedelje. Preporodila sam se. Ne skidam svaki čas i ne lakiram, ne zagledam da l se negde zgulio... Nemam vremena za to više, a volim da imam nalakirane nokte. Vuci siti, ovce bleje.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 24.1.2020 21:46:03
|
|
|
|
branki*
|
Emice, bas su lepi nokti.moji su grozni. Moram kod drugarice pod hitno da mi nesto odradi. Dosadili mi ovi moji nikakvi.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 24.1.2020 21:51:49
|
|
|
|
emicaa
|
Branki hvala,ja sam isto zadovoljna.Zao mi sto nisam nekad pocela raditi oko toga
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 24.1.2020 22:17:15
|
|
|
|
branki*
|
Kako mislis sto nisi? Pa, ovo si ti radila, je l tako? Mislis profesionalno sto nisi se bavila?
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 24.1.2020 22:45:18
|
|
|
|
pari
|
Super su emice
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 24.1.2020 23:53:50
|
|
|
|
emicaa
|
To mislim Branki,da radim i drugima.A sad se ne vrijedi upustati u tu pricu kad ih svaka druga radi
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....