RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 9:02:46)

Maraj, jedino ti ostaje obicni lak [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 18:09:58)

Ja sad u Grckoj uzela neki fast dry rozi
Taman da ga picim dok sam kap preplanula super stoji.

Maraj -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 18:15:58)

Jao sto sam ja videla jednu preplanulu devojku u crnim sandalama, a na nogama narandzasti lak. Joj sto dobro izgleda

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 19:57:25)

Moja A danas dobila Opi lak u mnogo lepoj nude boji.

Maraj -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 20:10:58)

Ja obozavam opi. Divne su im boje

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 20:12:37)

Opi i essie su najbolji,a opi ima najlepse boje i cetkicu.

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 20:14:41)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jao sto sam ja videla jednu preplanulu devojku u crnim sandalama, a na nogama narandzasti lak. Joj sto dobro izgleda

Pa to sam bila ja [sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 20:15:11)

Essie nisam probala. Al opi mi je super. S tim sto sad redje mahem i njega. Ceo dan po kuci...oguli mi se i on

Maraj -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 20:15:59)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pa to sam bila ja [sm=jezicek.gif]

Pa anck sto ti dobro stoji narandzasti lak[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 20:21:23)

Ahhhh znam hvala ti [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.6.2018 20:57:04)

Opi ima prelepe crvene nijanse.

vocicana -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:01:30)

Da malo temu osvezim. Dugo se nije pisalo.
Narucila sam kinesku opciju primer, baza, gel lak u boji i top coat. Sada bas ovog trenutka suncam noktice u lampici.
Prvi put sam uradula i to bas lepo. Zadovoljna sam i ostavicu ga ovog puta da stoji da vidim koliko ce da izdrzi. Ali sve pohvale za celu hemiju koja treba za ovu lepotu.

MimaKos -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:03:57)

Hahaha ja sam isto to narucila pre nedelju dana, dve boje, bazu i top coat :))) jel onaj u pljosnatoj ili okrugloj bocici? Ja narucih okrugli jer mi na slikama deluje kao da je boja jaca..

vocicana -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:07:34)

Moj je neki pljosnati, ali nesto mi se boja skida, oh kako sam se sada iznervirala. Lepi ce biti, ali hocu da mi se ne skida lak u boji kada mazem top coat.

MimaKos -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:19:42)

Sacekaj da se dobro osuse u lampi.. i meni se to desavalo sa onim u kutijicama u boji, koje sam kupovala kod masih kineza, razmazuje se i mrlja. A ove nahvalili pa rekoh ajde da probam :) jedva cekam da stignu, ako budu dobri, ostavljam link

vocicana -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:25:28)

mSM DA BAZA NIJE DOBRA. dA LI JE BAZA KAO PRIMER SKORZ TECNA I SUSI SE NA VAZDUHU ILI JE KAO PROZIRNI LAK ZA NOKTE, TE GUSTINE. sVE MSM DA SAM SE IZRADILA PRILIKOM PORUDZBINE.

MimaKos -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:30:12)

I ovo sto sam ja narucila je takvo, al se susi u lampi (koliko videh na onom videu sto ima na aliju)... nemam pojma, ni ja do sada nisam tako radila, uvek sa onim iz kutijice, koji je gust bas..

vocicana -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:39:44)

https://dodaj.rs/image/LoNlfY
Evo kakvi su ispali, necelak ispod lampe da se stegne. Zato je top coat beton iste sekunde.

vocicana -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:41:02)

MimaKos daj link

MimaKos -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:44:46)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

MimaKos daj link

US $0.49 35%OFF | MORDDA 5 ML Nail Gel Polish For Manicure UV LED 60 Colors Nail Varnish Hybrid Semi Permanent Gel Lacquer Nail Art Design Tools https://s.click.aliexpress.com/e/bFIqSUrQ

evo, ali mi jos nije stiglo, ne znam kakvi ce biti . Nesto nece link lepo da mi odradi, ukucaj Mordda i izlaze prvi, oni kao okrugli, ili probaj da iskopiras odavde

vocicana -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:54:32)

Hocu jel ti se svidjaju moji sada?
Nasla sam ovo sto si postavila, narucujem za par dana, i lampu veiku. U necemu gresim, ali ovaj lak je sa sljokicama, nije mlecna boja, zato se tako i razlije. Odmah sada idem da kupim neki.

MimaKos -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 13:57:53)

:) mnogo ti se razmljao taj lak, jos oni kazunu 5 slojeva da bi dobili boju.... a da probas sa obicnim lakom za nokte? Pa preko top coat? (Ja sad stavim obican za izlivanje, pa preko lak, pa preko opet obican za izlivanje. 

vocicana -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 14:01:14)

Sledeci put cu tako uraditi. Sada sam zadovoljnija nego prosli put, jer sam fijasko napravila ne znajuci da ce se od top coat laka onako povuci boja. A to je zato sto nije krecna boja bez dodatka skljokica nego ovako lak.

MimaKos -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 14:04:34)

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/1997071-7977.jpg[/img]   evo kako meni ispadne, ovako sa obicnim lakom, i.providan gel ispod i preko... nije nesto najpreciznije, ali se ne skida tako kao kad je samo lak, a ruke su mi non stop u vodi..

vocicana -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (25.7.2019 22:44:18)

MimaKos ja sam danas gresku napravila, sada sam sastrugala boju, upravo zavrsavam levu ruku. Slika sutra.[sm=bravo.gif]
Super su ti noktici.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>