RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

branki* -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.3.2017 15:27:03)

pa,dobar je,mati,bas..a,je li radis po kuci?koji bese lak,znam da je sa efektom gela,ali koja marka?

Sanjica26 RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.3.2017 15:38:06)

Super je boja Mati i lepi su ti nokti.

IvanaSK RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.3.2017 15:40:54)

Mati, super je sto toliko traje!

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.3.2017 18:37:19)

IZVORNA PORUKA: mati

Sanjice to nije gel lak, vec lak sa efektom gela(tako se zove). Razlika je sto ti ne treba lampa i krace traje, ali opet duze od obicnog laka. Ovaj sto sam ja uzela je neki MODA, uzela sam kod nas u prodavnici hemije i kozmetike.
OVAKAV

Branki to je ovaj lak. Meni je iskreno puno da dam 700-800 din za jedan lak. Pokazao mi se super.
U nedelju sam namazala dva sloja, inace tako se maze jedan za drugim, odma. U ponedeljak sam samo presla bezbojnim lakom, da mi se 9vaj ne obrise. Jer ovaj lak se ne guli onako u komadicima, nego ppcne da se brise sa vrhova. A ja to sprecim ovim bezbojnim. Obisno ga skinem u petak, za vikend neku ludu boju, a u nedelju ovaj, za posao. Imam i n3ki kao boja koze ali malo vise roze i on mi je ok.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.3.2017 18:41:02)

Mati kako mu je lijepa boja.Super sto toliko traje.Rijetko koji izdrzi toliko.

Sanjica26 RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.3.2017 18:43:09)

Mati dobar ti je to sistem. Meni cim operem nesto polako se skida.

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.3.2017 19:43:18)

Super je mati,nisam dosad vidjala ove lakove,potrazicu ih.Ja uvek mazem dva sloja i bezbojni,traje mi u proseku 2,3 dana ako nosim rukavice dok ribam.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.3.2017 15:03:38)

Emice, ova krem mi jedina odg za posao, taj drugi sto vuce na roze pojedincima smeta, ali bas me briga...
Mislim da bi preko super lego i Eveline 8u1, ali ja sam ga negde zagubila...
Inace pre mazanja prodjem nokte blok turpijom, pa alkoholom i cim se sasusi mazem, dva sloja jedan za drugim.
Ja sam zadovoljna. Jako mi je ruzno kad vidim neku lepu devojku, sa dugim noktima a lak sav ispucao ili se pola poskidao... bolje da ga nema nego tako.

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.3.2017 18:29:29)

Mati nista gore od nesredjenih noktiju i ja to mrzim.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.3.2017 20:32:39)

Najgore je kad vidim crveni lak do pola oguljen,kosa mi se digne od toga.

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.3.2017 23:39:13)

Emice a nesredjeni nokti i crveni lak [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.3.2017 15:35:18)

Ja sam unakazila nokte...Zimus sam oko nove godine nešto radila i bili su mi u haosu (a inace mi se listaju jako) i posto smo isli na zimovanje isla sam da ih sredim i stavim gel i super su bili, ali kad su poceli da rastu katastrofa...E posto taj gel skidaju sa turpijom a plus mi ih je prije toga turpijala, a ja to ne volim jer me boli, dvoumila sam se sta da radim. Na kraju su mi dva aotpala jer sam zakacila za nesto, a ostale sam onda sama poskidala sa acetonom odvalila ih i sada je bukvalno haos! Inace, taj dio koji je bio izrastao kad je gel bio na noktima je skroz krivudav i bijesna sam sto sam ih uopste stavljala [sm=smiley19.gif] To mi se i ranije desavalo, moji nokti to ne podnose izgleda...

Mazem sa Eveline, ali nista, uzasni su. Ne znam kako to krivudavo da ispravim i čime da mažem?[sm=zmeden.gif]

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.3.2017 17:37:55)

I moji su takvi choopa. 2 nedelje gel i 6 meseci oporavka.[sm=smiley13.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.3.2017 18:06:40)

Upravo sam skratila nokte. Inace niau dugacki zbog bebija ali danas sam ga malo.ogrebala [sm=smiley13.gif] tako da su sad bas bas kratki.

A to kad vidim.lak so pola...bas.grozota...bolje da ga i nema nego tako.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.3.2017 18:41:02)

Choopa, ja bi ti savetovala, da sacekas da se obnovi cela nokatna ploca, nista da ne mazes za to vreme. Mozda samo da utrljavas kremu u zanoktice. Ja mazem obicnu niveu.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.3.2017 19:16:53)

Ja imam gel lak opet vec drugu sedmicu,ovaj put se uopste ne primjeni sto je izraslo,stavljala sam bas tanke slojeve i super izgleda.

choopa choops -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (22.3.2017 22:37:05)

IZVORNA PORUKA: mati

Choopa, ja bi ti savetovala, da sacekas da se obnovi cela nokatna ploca, nista da ne mazes za to vreme. Mozda samo da utrljavas kremu u zanoktice. Ja mazem obicnu niveu.

Ja nemam zanoktice. A ne znam kako da ih ne mažem bojim se da ne ostane ovako, ostalo je još manje od pola da izraste, ali ovo što je izraslo je krivudavo [sm=smiley19.gif] Užas, a rekla sam sebi da nikad više u životu neću da ga stavim i eto mi sad.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (23.3.2017 16:37:45)

Lose smo se razumele. [sm=smiley36.gif] Nemam ni ja zanoktice, vec kad mazem kremu guram zanoktice kako se ne bi stvarale. Tako kad ih sama guras, izbegavas secenje. I koza oko noktiju je lepa i meka...

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (5.8.2017 17:00:04)

topla preporuka klik

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (5.8.2017 17:37:50)

Emice za set ili za lak?Super deluje steta sto nista ne razumem,ali ima dosta slika sve je lepo objasnjeno[sm=smiley1.gif]

krin 40 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (5.8.2017 18:01:54)

Obožavam sredjene noktiće.Moji su sad u letnjim bojama😎

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (5.8.2017 19:29:53)

Vesi ja imam set za manikir i neki roze lak.Ne znam dal ima ti gdje da se kupi

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (5.8.2017 21:41:45)

Jel ova marka.sa linka koji si postavila?
Ima i ovde svakakvih setova,nisu nesto ni skupi za 50e mozes da kupis sve.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (5.8.2017 22:27:37)

da,da to je marka.Sensationail ili kako vec

Sarav -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.8.2017 22:29:21)

Ja sama sebi sređujem nokte i uvek stavljam gel lak. Probala sam razne lakove, ali mi naviše odgovara ibd i više ne menjam marku.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>